The power of splash – ansiktsmask på 30 sekunder

The power of splash – ansiktsmask på 30 sekunder

Vi älskar ansiktsmasker och ibland är det skönt att unna sig en stund då man inte gör något annat än bara ligger i soffan och låter masken göra sitt. Men tänk att kunna få den härligt uppfriskande effekten på bara 30 sekunder! Det låter nästan för bra för att vara sant men vi har glada nyheter till alla hudvårdsentusiaster som tycker att spendera 20 minuter på en maskritual är lite väl för mycket. Vi har som de första i Sverige fått in det superhajpade koreanska hudvårdsmärket Blithe som är mest känt för sina innovativa splash masks. Dessa supereffektiva masker har prisats av såväl koreanska popstjärnor som hudvårdsexperter världen runt och vi lovar att de verkligen är värda all hajp! Blev du sugen på att testa? Läs våra tips och klicka hem dem  din hud kommer att tacka dig för det!

Vad är en splash mask?

Mask är en intressant produktkategori då masker kommer i många olika former: utöver de vanligaste kräm- och gelformulan finns det bland annat lermasker och de gångna årens superhit sheet masks. Den nyaste innovationen inom ansiktsmasker är så kallade splash masks som egentligen inte alls är masker. Konsistensen på splash masks liknar snarare ansiktsvatten eller essence men den koncentrerade formulan gör att effekten man får är maskliknande. Tack vare den högkoncentrerade formulan är splash masks även otroligt effektiva. Det räcker med en 30 sekunders behandling för att få samma effekt som man får med en traditionell ansiktsmask! Du sparar alltså tid i badrummet och kan göra ansiktsmasken en del av dina dagliga hudvårdsritualer! Resultatet? En betydligt mycket välmående och behaglig hy med en vacker glow!

Hur använder man en splash mask?

Att använda en splash mask är inte direkt rocket science. Förutom själva masken behöver du bara en balja med vatten och 30 sekunder på dig! Häll en kapsel i en skål med ca 0.7 liter vatten och splasha vätskan på ansiktet med bägge händerna. Upprepa detta och kom ihåg att klappa in produkten i huden mellan varven! Är du en riktig busy bee kan du snabba på processen ännu mer och göra splash mask-behandlingen i samband med till exempel din morgondusch! Ta då en kapsel av din splash mask och klappa in den i huden på ansiktet och halsen. Undvik dock ögon- och munområdet.  Ta sedan vatten från duschen och skölj av ansiktet hyn att skvätta vatten på ansiktet. Done!

Fortfarande lite osäker på hur du ska göra? Kolla in videon så ser du hur man använder en splash mask i praktiken!


 

 

Shop the article

Share