Sophie Rosensvärd

Sophie Rosensvärd

Sophie Rosensvärd är en av Stockholms allra hetaste mammor och har koll på det senaste och trendigaste. Med barn kan det vara svårt att komma ihåg att ta hand om sig själv, men Sophie visar oss hur – med sina favoriter från Bangerhead.se så klart! 

Läs bloggen här!

DuWop Private Lipstick Pink

Private Pink är en uppföljare till det framgångsrika läppstiftet Private Red . Private Pink's egenutvecklade formula innehåller en blandning av tre naturligt framställda pigment - annattoextrakt, hibiskus, och henna- och ger en vibrerande rosafärgad nyans som anpassar sig efter varje individs färg. Annattoextrakt ger en rik pigmentbas, medan hibiskusblommor har milt antiseptiska egenskaper. Nu behöver du inte längre leta bland ett hav av rosa nyanser för att hitta din perfekta färg. Private Pink finns i en oändlig variation av färger.

Shiseido Eyelash Curler

En fransböjare som ger vackert böjda fransar utan att skada. Använd fransböjaren på rena ögonfransar. Placera de övre fransarna mellan padsen och tryck ihop försiktigt. För en naturlig look, böj fransarna i tre steg, börja längst in och arbeta utåt på fransarna.

Murad Hybris Eye Lift Illuminator

Ljusar upp och återställer ett ungdomligt utseende runt ögonen med en neutraliserande violett formula. Den förbättrar hudens fasthet med 50 % på 15 minuter.

Bare Escentuals high shine eyecolor

En sammetslen cremeögonskugga, fri från konserveringsmedel och kemiska tillsatser. En ren dröm! Ett enda svep räcker för att ge ögonlocket en krämigt lyxig, täckande finish med ett milt och samtidigt intensivt skimmer som inte kladdar eller bleknar. Superlätt att applicera med den inbyggda skumgummiapplikatorn.

Shop the article

Shiseido Eyelash Curler
Shiseido Eyelash Curler

249 kr 311 kr 265 kr Rek.pris 

17

Share