Sommaranpassa necessären - här är produkterna du behöver

Sommaranpassa necessären - här är produkterna du behöver

Vem älskar inte ett mörkrött matt stift och vampiga svarta naglar (spoiler: we do!), men på sommaren kan det vara skönt att byta ut sminkprodukterna mot lite lättare varianter som smickrar din gyllene bränna.

Liquid lipstick → luscious lipgloss

Glöm allt vad läpp-pennor och perfekta konturer heter och satsa istället på ett mjukt och härligt gloss med mycket glans när solen tittar fram. NYX Butter Lipgloss i nyansen Cupcake har den perfekta ljusrosa färgen som smickrar de flesta och kan appliceras direkt utan vare sig primer eller pensel.

Velvet nails → cool corals

Det finns nästan inget snyggare än matta, mörka naglar i sammetsfärger på vintern, men när händerna fått lite färg dras våra ögon till lekfulla koraller. Isadora Gel Nail Lacquer i nyansen Orange Zest är det perfekta korallorangea lacket, och på grund av sin gelformula sitter det i upp till en vecka tillsammans med det tillhörande överlacket.

Matte contouring → beachy bronzer

Skimrande bronzer har en tendens att kännas allt för glittrig under skarpt vinterljus, men när solen tittar fram är det ett perfekt sätt att accentuera din sommarlook. theBalm Balm Desert Bronzer/Blush har en hint av skimmer som ger lyster snarare än disco-feeling och den varma undertonen gör att den funkar utmärkt utan ett kompletterande rouge.

BHA/AHA → gentle acids

Om du har hoppat på syra-tåget och är en av många som nu svär vid att inkludera en syra i din hudvårdsrutin kan det vara läge att se över dina vanor till sommaren. Starka syror (speciellt BHA) gör huden extra känslig för sol, eftersom det övre hudlagret exfolieras bort. Byt gärna ut dina starkaste produkter under sommaren mot till exempel Pixi Glow Tonic, som passar även känsligare hudtyper och kan användas under sommarhalvåret. Men glöm inte solskyddet, minst SPF 30 bör du ha om du använder milda syror och vistas i solen.

Shop the article

IsaDora Gel Nail Lacquer
220 221 225 215 230 Pretty Ballerina
IsaDora Gel Nail Lacquer

71 kr 89 kr 89 kr Rek.pris 

2
Pixi Glow Tonic (250ml)
Pixi Glow Tonic (250ml)

239 kr 299 kr Rek.pris 

37
thebalm Balm Desert Bronzer/Blush
theBalm Balm Desert Bronzer/Blush

196 kr 245 kr Rek.pris 

1
NYX Professional Makeup Butter Lip Gloss
Vanilla Cream Pie
NYX Professional Makeup Butter Lip Gloss

fr. 48 kr fr. 69 kr Rek.pris 

11

Share