Sno stilen: Skam-Sana

Sno stilen: Skam-Sana

Säsong fyra av Skam kickades igång för en vecka sedan och nu får vi återigen njuta av norskt tonårsdrama när det är som bäst! Du som redan sett alla publicerade Skam-avsnitt därute kan underhålla dig själv med lite redig Skam-stilinspiration medan du väntar på din nästa fix. Vi vet hur du fixar Sanas coola, tuffa stil!

Cat eyes deluxe

Grundpelaren i Sanas look är de sotade kattögonen som du enklast snor genom att markera ögonen med en svart kohlpenna, som sedan suddas utåt och uppåt i yttre ögonvrån. Testa till exempel Isadora Perfect Shade Liner, som kommer med en smart skumgummitipp i ena änden för att underlätta sotning. Följ sedan upp med en kolsvart flytande eyeliner som får sluta i en skarp vinge. NYX Professional Makeup Matteliquid Liner är lätt att måla med och ger intensivt med färg. Avsluta med Ardells Lash Accent lösögonfransar i yttre ögonvrån för en extra kattig look.

Go to glow

Sana skippar aldrig glowet, vare sig det vankas lektion eller Russebuss, men satsar alltid på ett subtilare skimmer snarare än full on glitter. Lumene Invisible Illumination Nordic Light Instant Illuminizer är en flytande highlighter som ger precis rätt sorts lyster, dutta den längs med hela kindbenen, näsbenet och amorbåget och du är good to glow.

Statement lips

Mest har det kanske snackats om Nooras signatur-röda läppar, men de lite tyngre vin eller bärfärgade nyanserna Sana ofta sportar är snäppet coolare. Fixa looken med Make up Store Lipstick i Black Orchid.

 

 

 

Shop the article

Share