Sno Nooras stil! Här är läppstiftet du behöver

Sno Nooras stil! Här är läppstiftet du behöver

Sedan Skam-entusiasmen svep över Sverige har vi inte bara upplevt ett plötsligt behov av att lära oss norska utan även blivit mer eller mindre besatta av en viss stilikon. Kallblond page, naturliga ögon och rött läppstift har sällan känts så rätt som nu. Är du ute efter Nooras coola stil och de perfekta röda läpparna har vi glada nyheter. Vi vet vilket läppstift ger dig Noora-läppar och hur du snor stilen!

Börja med håret

Nooras kalla page ser precis lagom silvrig ut. Om det har gått ett tag sedan ditt senaste frisörbesök kan du alltid fräscha upp din blonda färg med hjälp av en inpackning. Maria Nilas Colour Refresh i nyansen Pearl ger dig en härligt isig ton och trollar bort de oönskade varma tonerna.

Pigga ögon

Även om Noora till synes kör osminkade ögon, behöver de flesta av oss åtminstone lite concealer för att slippa zombie-looken. Använd till exempel Cliniques Airbrush Concealer och rita en concealer-triangel under båda ögonen. Använd sedan en BeautyBlender eller en concealer-borste för att pressa in concealern i huden. Avsluta med löspuder, såsom Cliniques Blended Face Powder, som fixerar makeupen och ger dig en perfekt finish som håller hela dagen!

Det där läppstiftet

Läppmakeup är utan tvekan den roligaste delen av Nooras stil och lyfter hela looken till en ny nivå. De största Skam-fansen har säkert redan nappat på att Nooras weapon of choice kommer ifrån Clinique. Nyansen har dock inte avslöjats men efter timtals av Skam-tittande och noggrant utförda empiriska studier kan vi äntligen konstatera att Clinique Plum Pop kommer att ge dig sanna, stilsäkra Noora-läppar som inte går obemärkt förbi!

Shop the article

Share