Skadar dina datorvanor din hy?

Att tillbringa hela dagen framför en skärm i torr kontorsluft är inte direkt optimalt för huden. Men det finns knep att ta till för att undvika att dina datorvanor skadar din hy!

Ground work

Som med allt annat när det kommer till beauty är grundarbetet a och o. Om du vet med dig att ditt vardagsliv kräver mycket tid framför en skärm är det en god idé att satsa på produkter som ger ordentligt med näring och fukt för att stå emot påfrestningarna- Investera i ett fuktgivande serum, så som REN Rose 012 Moisture Recharge Defence Serum som appliceras innan din vanliga dagcrème.

Sleep tight

Passa på att använd nattimmarna mer effektivt till din huds fördel genom att smörja in dig med en återfuktande nattmask innan sänggåendet. Clinique Moisture Surge Overnight Masque är en riktig törstsläckare som låter dig vakna upp med silkeslen och återfuktad hud.

Keep fresh

Om du spenderar mycket tid framför en datorskärm kan det vara en god idé att investera i en återfuktare som kan appliceras ovanpå smink under dagen. Lumene Valo Glow ger ny lyster till hyn och kan försvaras på skrivbordet för små energikickar under dagen.

Eyes wide open

Dålig syn kan faktiskt leda till att du ser äldre ut! Om du ständigt kisar med ögonen för att kunna se ordentligt på skärmen ökar du risken för att få fina linjer runt ögonen, utöver att det kan leda till huvudvärk och trötthet. Boka en tid hos optikern vid behov och motverka rynkor runt ögonen med en fuktgivande ögoncrème, som till exempel Dermalogica Intensive Eye Repair.

Stay hydrated

Vid långa skrivbordssessioner är det lätt att glömma bort att dricka vatten, vilket kan leda till trött och glåmig hud. Försök att göra det till en vana att känna efter en gång i timman om du är törstig, och dricka då. Kroppen är fantastik på att reglera sina vattendepåer genom törst, bara du kommer ihåg att lyssna. Med en söt vattenflaska från bkr på skrivbordet blir du lättare påmind!

 

Shop the article

Dermalogica Intensive Eye Repair (15ml)
Dermalogica Intensive Eye Repair (15ml)

425 kr 580 kr Rek.pris 

7
Clinique Moisture Surge Overnight Mask (100ml)
Clinique Moisture Surge Overnight Mask (100ml)

316 kr 395 kr 395 kr Rek.pris 

11
Lumene Valo Glow Reveal Vitamin C Moisturizer (50ml) Y

Share