Så här sminkar du hångelsäkra läppar

Så här sminkar du hångelsäkra läppar

Med hånglets högtid precis runt hörnet är det hög tid att kyss-säkra läpparna inför den stora dagen. Med dessa enkla knep får sitter stiftet på plats hela kvällen, och kanske till och med en bit in på natten…

Förbered läpparna

För att öka chanserna för hångel och minimera risken för fnas är det första steget till kyssvänliga läppar en ordentlig peeling. e.l.f Cosmetics Lip Exfoliator är utformad som en stift och gnuggas försiktigt mot läpparna för att eliminera torra hudflagor samtidigt som du får extra fukt och näring av bland annat sheasmör och vitamin E.

Grunda ordentligt

En läpprimer gör inte bara att stiftet håller betydligt länge, den neutrala basen ger också extra färgåtergivelse på stiftet som du väljer. NYX Lip Primer målas över hela läppen och behöver aldrig vässas eftersom du enkelt snurrar upp mer produkt direkt ur pennan.

Rama in

Om du vill undvika att läppstiftet smiter iväg utanför läpplinjerna är en läppenna ett måste, och pennan kan också hjälpa till att hålla stiftet på plats. Välj en penna i samma färg som stiftet och måla längs med läppkonturen som vanligt, men avsluta med att fylla i hela läpparna med pennan för att fixa extra hållbarhet. Isadora Perfect Lipliner finns i många färger och är enkel att måla med på grund av sin krämiga konsistens.

Välj rätt stift

A och o när det kommer till läppstift som sitter är att välja rätt stift! Generellt sett sitter matta stift bättre än glansiga, och är därför ett bra val för hångelsugna. BH Cosmetics Long Wearing Matte Lipstick är ett matt stift i flytande form som torkar helt matt för extra bra hållbarhet,

Pricken över i

När stiftet sitter perfekt på plats och du är redo att ge dig ut på din alla hjärtansdagdejt är sista steget att försiktigt pudra läpparna med ett tunt lager transparent puder. Shiseido Translucent Loose Powder är ett ultrafint puder som inte lämnar några vita spår, och som ger ditt stift det där lilla extra. Använd en ren och fluffig borste och svep försiktigt över läpparna och du är good to go!

Shop the article

NYX Professional Makeup Lip Primer - Nude
NYX Professional Makeup Lip Primer - Nude

71 kr 89 kr 110 kr Rek.pris 

2
IsaDora Perfect Lipliner
28 Nude Skin
IsaDora Perfect Lipliner

89 kr Rek.pris 

5
e.l.f Cosmetics Lip Exfoliator Clear
e.l.f Cosmetics Lip Exfoliator Clear

47 kr 59 kr Rek.pris 

2

Share