Så här blir du beach ready i badrummet

Så här blir du beach ready i badrummet

Även om ett stort leende alltid är den bästa beauty-accessoaren skadar det inte att komplettera det med en snygg bränna och en färgglad pedikyr. Därför är det hög tid att fila på det sista och bli perfekt redo för en säsong på stranden!

Peel it of

Grunden till snygg bränna, var sig den kommer från solen eller en flaska är ordentligt peelad hud. Passa därför på att preppa huden ordentligt med en funktionell men skonsam peeling som Rituals Sakura Sugar Body Scrub innan du ger dig av tll stranden. Tänk dock på att peelad hud kan vara extra känslig i solen; EVY Sunscreen Mousse är enkel att smörja in och sitter bra även vid sol och bad.

Mani & pedi, please

Om dina fötter har hållits gömda i tjocka vinterstövlar är det hög tid att ge dem lite TLC inför semestern, och varför inte passa på att fixa till händerna när du ändå håller på? Börja med Baby Foot – en strumpbehandling som får sitta på i två timmar innan den tvättas bort. När dina fötter är perfekt babylena några dagar senare är det hög tid att måla både tå- och fingernaglar i en härligt somrig färg. Essie Gel Couture i nyansen The It-Face är perfekt paradisrosa och sitter i upp till 12 dagar så att du slipper nagelfix under semestern.

Bronzed goddess

Även om solsemestern hägrar är det härligt att ha lite färg redan när man kliver ut på stranden. St. Tropez Gradual Tan in Shower ger en hint av färg och appliceras i duschen, för maximal enkelhet. Toppa det hela med en skimrande torrolja, så som Carita Golden Oil för perfekt beach-redo kropp.

 

Shop the article

Share