Så fuskar du fram en vacker glow

Så fuskar du fram en vacker glow

Den så kallade no makeup makeup-looken är sällan så rätt som på sommaren! När temperaturen stiger vill de flesta av oss slippa tunga foundationlager och istället låta den vackra sommarglowen träda fram. Om solen bara skiner med sin frånvaro och lyster är det är det sista din hy utstrålar, kan du kan alltid trolla fram en naturlig glöd med hjälp av några utvalda produkter. Läs våra tips och se videon så vet du hur!

The foundation of beauty

Den vackraste glöden kommer inifrån – det vet vi alla! Återfukta din hy ordentligt innan din makeuprutin så får du en glow som varar hela dagen! Använd din favoritdagkräm eller prova till exempel Estelle & Thilds Super BioActive Firming Day Cream som skyddar huden från fria radikaler och motverkar solskador. Applicera sedan BioMineral Healthy Glow Foundation och lägg gärna fokus på de ställen där du har små blemmor eller andra skavanker! En sommarlook är med fördel lätt och lite genomskinlig! Fixera din basmakeup till slut med Silky Finishing Powder som ger en jämnare hudton och en sammetslen känsla!

Bring on the heat

Du behöver inte vara en soldyrkare för att kunna njuta av den naturligt solkyssta looken! Svep Estelle & Thilds Healthy Glow Sun Powder-solpuder på kinderna samt på hår- och käklinjen så får du mer definierade ansiktskonturer samt en härligt frisk glow.  Ge sedan dina kinder en somrig, rosig finish med hjälp av Fresh Glow Satin Blush som smälter samman med din hudton och ger en naturlig look. Den som vill ha en ännu tydligare glow kan använda följande ögonskuggsknep: ta hjälp av Angled Blush Brush och svep ett tunt lager av Silky Eyeshadow i nyansen Marble Highlights på kindbenen, näsryggen, amorbågen och pannan. Fräsch och somrig look på några få sekunder!It's in the eyes

Fräsch och glödande basmakeup med ett svep av solpuder räcker väl i sommarsolen men om du vill ge lite extra oomph till ögonen, har vi produkterna du behöver! En djup, förförande blick skapar du lätt med hjälp av Estelle & Thilds nya ögonskugga Biomineral Silky Eyeshadow i tre olika nyanser: Blonde, Walnut och Cocoa. Applicera den ljusaste nyansen på hela ögonlocket, använd sedan Walnut för att skapa en skugga i mitten av ögonlocket och definiera sedan franslinjen med Cocoa. Avsluta med ett eller två lager av Biomineral Long Lash Mascara som ger dig långa, fylliga och vackert böjda fransar. Lätt som en plätt och ger dig garanterat en look som inte går obemärkt förbi! 

Seal the deal 

Nu är det bara finishing touches som är kvar! Avsluta med Estelle & Thilds härligt mjuka BioMineral Cream Lipstick. Nyansen Cashmere passar perfekt till din fräscha sommarlook och ger din en halvmatt, naturlig finish och en skön, återfuktad känsla!


Shop the article

Estelle & Thild Biomineral Silky Finishing Powder
112 122 114
Estelle & Thild Biomineral Silky Finishing Powder

239 kr 299 kr Rek.pris 

0
EKO
Estelle & Thild Biomineral Healthy Glow Sun Powder
Medium Matte Sheer Shimmer Light Matte
Estelle & Thild Biomineral Healthy Glow Foundation
123 115 113 111 121 125

Share