Så får du mindre porer på några få minuter

Så får du mindre porer på några få minuter

Rökning, ålder och sol är alla faktorer som kan göra dina porer mer framträdande, men det finns också tricks att ta till för att göra dem mer osynliga på bara ett par minuter.

Clean

Steg ett för osynliga porer är att rengöra dem på djupet, och eliminera pormaskar och annat skräp som gömmer sig i huden. Satsa på en uppklarande mask, gärna med peel off-funktion, så som Blackhead Killer Peel of Mask eller kändisfavoriten Peter Thomas Roth Irish Moor Mud Purifying Black Mask.

Tighten

Nästa steg är att dra ihop de befintliga porerna för att få huden att framstå slätare och jämnare. Välj en produkt som ger ordentligt med näring samtidigt som den har en porförminskande effekt. För K-beautyälskare är Benton Snail Bee High Content Essence ett självklart val, men för den som är ute efter en produkt med lite mer konventionella ingredienser är Clinique Pep-Start Hydroblur Moisturizer en räddare i nöden.

Hide

Det sista steget för en por-fri look är en primer som ger en illusion av perfekt jämn hud.  Dr. Brandt Pores no More Pore Refiner gör just det, samtidigt som den minskar glansighet och talgproduktion. Pixi Flawless Poreless Primer fungerar extra bra om du dessutom vill kunna bättra på under dagen, även om du bär makeup.

Shop the article

Benton Snail Bee High Content Essence (60ml) Y
Benton Snail Bee High Content Essence (60ml)

264 kr 330 kr Rek.pris 

17

Share