Recension: Amika Perk Up Dry Shampoo

Recension: Amika Perk Up Dry Shampoo

Det är knappast någon hemlighet att jag älskar torrschampo - jag har hunnit recensera ett gäng här i bloggen och fler kommer det att bli eftersom det här är den produkt jag använder avgjort mest av till håret. Torrschampo är perfekt dagarna mellan tvätt (jag försöker att inte tvätta oftare än var 3-4 dag) men funkar även som stylingprodukt när håret är nytvättat. Ett bra torrschampo ska enligt mig trolla bort fett hår, inte göra att håret ser dammigt ut, och ge lite volym.

Amika Perk Up Dry Shampoo gör allt det och har dessutom några andra fördelar. Perk Up Dry Shampoo är fritt från aluminium som är en vanlig ingrediens i just torrschampo och som jag vet att många försöker undvika i sina skönhetsprodukter. Jag älskar också amikas design - produkterna ser roliga och färgglada ut, utan att kännas barnsliga eller billiga. Perk Up Dry Shampoo finns i två storlekar: en stor flaska på 232 ml och mini att ha i handväskan på 44 ml.

Jag älskar att den stora flaskan är så stor och räcker länge! Perk Up Dry Shampoo har en ganska diskret doft som jag tycker påminner om Jean Paul Gaultiers klassiska Le Male - jag vet inte varför jag gör den kopplingen för det luktar inte manligt på något sätt, men det måste finnas någon gemensam doftnot. Sprayen är väldigt finfördelad och även fast jag har mörkt hår behöver jag inte borsta ut den efter att jag har sprayat, utan det räcker med att ruska om håret med fingrarna så är jag good to go! amika Perk Up Dry Shampoo har fått en stående plats i mitt badrumsskåp och jag planerar att även köpa en liten för att ha i handväskan - så 5/5 till detta torrschampo från en riktig torrschampokonnässör, inte illa pinkat!

Amika Perk Up Dry Shampoo 232 ml kostar 199 kr och finns att köpa HÄR.

Shop the article

Share