Perfekt concealer i alla prisklasser

Perfekt concealer i alla prisklasser

En riktigt bra concealer är ett måste i varje sminkväska – oavsett om du föredrar full on glam eller bara vill täcka ojämnheter och mörka ringar i ett annars sminkfritt ansikte. Vilken typ av concealer som passar dig bäst beror så klart på vilken look du är ute efter, men plånboken spelar ingen roll – vi har vaskat fram guldkornen i alla prisklasser.

Bugdet

En stiftconcealer passar perfekt att slänga med i handväskan för touch up’s och E.L.F Cosmetics Concealer är din bästa vän om kassan är skral. För en ynka 50-lapp får du en krämig concealer som är lätt att tona, vilket gör den perfekt att använda under ögonen på dagar då du fått för lite sömn. Föredrar du en mer täckande finish är NYX Concealer Wand för en tjugolapp till ett bra val, då den speciella HD-teknologin snabbt trollar bort ojämnheter och annat du vill dölja.

Medel

Om du vill hoppa upp ett snäpp i prisklass men ändå hålla dig under hundralappen är det klokt att spana in Maybelline Fit Me Concealer som anpassar sig efter din hudton och blir osynlig, samtidigt som den täcker eventuella skavanker. Vill du hellre blanda fram den perfekta nyansen själv, och kunna variera den efter årstid är NYX 3C Palette ett riktigt prisvärt kap, då du får 6 stycken nyanser att jobba med, alla i en smart liten palett som är enkel att ta med för touch up’s.

Lyx

För dig som är ute efter crème de la crème när det kommer till att dölja mörka ringar får Clinique All About Eyes Concealer anses vara en sund investering. Den ultralätta men täckande formulan glider på som smör och håller sig på plats hela dagen utan att lägga sig i veck eller fina linjer.  Och har du största spenderarbyxorna på och vill ha ett riktigt professionellt utbud för att få perfekt täckning ger Make up Store Cover All Palette  dig hela 12 nyanser av den prisbelönta Cover All concealern – dessutom i en så snygg palett att du kommer att vilja ha den framme.

Shop the article

e.l.f Cosmetics Flawless Concealer Brush Y
e.l.f Cosmetics Flawless Concealer Brush

51 kr 59 kr Rek.pris 

3
Maybelline Fit Me Concealer
Y
Maybelline Fit Me Concealer

fr. 71 kr fr. 99 kr Rek.pris 

23
NYX Professional Makeup Concealer Wand
Y
NYX Professional Makeup Concealer Wand

fr. 61 kr fr. 99 kr Rek.pris 

21

Share