Oops! De flesta av oss har applicerat torrschampo helt fel!

Oops! De flesta av oss har applicerat torrschampo helt fel!

Trots att torrschampo är en av de vanligaste stylingprodukterna använder många det fel. Är du en av dem som gör dessa vanliga missar?

Choose wisely

Steg ett är att fundera över vad du vill ha ut av din produkt och välja därefter. Olika typer av torrschampo har olika egenskaper och för att få det resultat du önskar är det key att du väljer rätt produkt. Är du till exempel i första hand ute efter volym passar ett lite strävare torrschampo som R+CO Death Valley Dry Shampoo. Är du istället ute enbart efter den nytvättade känslan bör du välja en torrare spray som inte ger fullt lika mycket volym så som amika Perk Up Dry Shampoo.

Perfect Color

Steg två är att anpassa sprayen ännu mer efter ditt utgångsläge genom att välja rätt färg på ditt torrschampo. Om du har blont eller ljust hår funkar de flesta varianter, men om du har mörkare hår finns risken att ett vitt torrschampo får ditt hår att se grått eller smutsigt ut om du inte arbetar in det ordentligt i håret. Har du bråttom är det därför en god idé att välja en färgad spray så som Moroccanoil Dry Shampoo Dark som passar de flesta mörka hårfärger.

Do it Right

Är din vanliga rutin att spraya lite mot hårbotten, rufsa och gå? Visst, det funkar, men det går att få ännu bättre resultat från sitt torrschampo. Allra bäst blir det om du använder änden av en pinnkam som ghd Tail Comb och delar in håret i mindre sektioner från mittbenan och ut mot sidorna. Spraya varje sektion längs med rötterna och gnugga sedan med fingrarna eller en ren handduk efter några minuter för att få bort överblivna rester.  Har du lite framförhållning kan du också spraya håret innan läggdags – på så sätt får produkten absorbera olja från hårbotten under natten och du vaknar upp med hår som ser nytvättat ut efter en god natts sömn.

Shop the article

Amika Perk Up Dry Shampoo
33ml 232ml 44ml
amika Perk Up Dry Shampoo

fr. 79 kr

1
Moroccanoil Dry Shampoo Dark
205ml 65ml
Moroccanoil Dry Shampoo Dark

fr. 94 kr fr. 99 kr

6
R+Co Death Valley Dry Shampoo
300ml 75ml
R+Co Death Valley Dry Shampoo

fr. 199 kr

0
ghd Tail Comb
ghd Tail Comb

129 kr

0
Bloggfavorit

Share