Netflix and masking

Netflix and masking

När det vankas minusgrader är det dags att planera in en mysig hemmakväll eller varför inte ett ordentligt staycation! Reservera mängder av dina favorit snacks, några favoritserier och kröna kvällen genom att skämma bort dig själv med en lyxig ansiktsmask! En sann skönhetsnörd parar så klart sin favoritserie ihop med en ansiktsmask i seriens anda. Vi valde ut våra favoritserier och deras maskmotsvarigheter!

Stranger Things & GlamGlow Gravity Mud

Superfavoriten Stranger Things erbjuder precis lagom mycket skräck, mysterier och udda händelser för att ta dig igenom de mörkaste och tråkigaste vinterkvällarna. Ta serietittandet till nästa nivå med GlamGlows silvriga GravityMud som ger dig den perfekta sci-fi-looken: tänk dig E.T. möter X-Files! GravityMud-masken är dessutom nästan utomjordiskt effektiv och ger ditt ansikte ett omedelbart lyft!


Orange is the New Black & Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask

Orange is the New Black har sedan sitt pilotavsnitt i 2013 blivit en riktig kultklassiker. Om du som vi älskar att följa med på Pipers, Sophias, Nickys och Reds liv på Litchfield Penitentiary behöver du så klart se till att även accessoarerna sitter! Om orangea pyjamas inte riktigt är din grej kan du alltid fixa den rätta stämningen med hjälp av Peter Thomas Roths härligt orangea Pumpkin Enzyme Mask. Med hjälp av den motverkar du grått och täppt hud samtidigt som du känner dig matchy matchy med favoritserien!
The Shining & Rodial Hydrate & Freeze Face Mask Set

Om du inte är särskilt lättskrämd är Stanley Kubricks klassikerfilm the Shining definitivt något att tillbringa en mörk och kall kväll med. Samtidigt som du ser på den rysande jakten genom den frusna labyrinten kan du unna dig med Rodials Hydrate & Freeze -maskduot som fryser tiden. Som resultat får du en synligt föryngrad hud och ett par sömnlösa nätter!Gilmore Girls & Bliss Triple Oxygen Instant Energizing Mask

Snart kickar Gilmore Girls nyaste säsong igång och det är dags att återförenas med Lorelai, Rory och resten av gänget i Stars Hollow. Gillar du kaffe lika mycket som Lorelai kommer du att älska Bliss Triple Oxygen Instant Energizing Mask som uppfriskar ansiktet och ger minst lika mycket energi som en kopp svart på Luke’s Diner!American Horror Story & Blackhead Killer Peel Off Mask

American Horror Story är utan tvekan en av våra favoritthrillers. Vill du höja skräcknivån (särskilt hos dina medtittare) bör du definitivt prova den superpopulära Blackhead Killer-masken. Den är en svart peel off-mask som bildar en latexliknande yta på din hud. Du blir alltså av med pormaskarna och får din egen hemmagjord Rubber Man-kostym. Vi rekommenderar att ha ljusen påtända medan du tittar! Om du är en riktig hard core skräckälskare och kan fortfarande sova sött efter att ha sett American Horror Story kan du alltid ta en titt på det som stannar kvar på peel off masken när du är klar med den – garanterade mardrömmar!

 

Shop the article

Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask (150ml)
Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask (150ml)

487 kr 695 kr Rek.pris 

14

Share