Morsdagspresenter din mamma kommer att älska

Morsdagspresenter din mamma kommer att älska

Snart är det mors dag och dags att sätta fokus på våra härliga mammor!  Mammor förtjänar det allra bästa men att inhandla presenter kan få pulsen att stiga och panikångesten att växa. För att hjälpa dig i presentdjungeln har vi tagit fram en presentguide men träffsäkra tips för morsdagspresent!

För den kvalitetsmedvetna mamman

En Mason Pearson-hårborste är något som gör vem som helst glad och är ett riktigt toppenval för den kvalitetsmedvetna mamman. Mason Pearsons handgjorda borstar masserar hårbottnet och ger håret en helt otrolig glans. De vackra Mason Pearson-borstarna är gjorda för att hålla länge så denna present kommer att ge glädje i åratal!

Ett säkert kort

Hudvårdspresenter går alltid hem! Vill du skämma bort din mamma lite extra är Ole Henriksens hudvårdskit Love The 3 Little Wonders ett bra val! Kitet innehåller 3 mirakelprodukter som hjälper din mamma att behålla sin ungdomliga hy! Kitet innehåller ett serum som reducerar linjer, en nattkräm som återfuktar i djupet samt en 24 timmars kräm som bleker ojämn pigmentering!

Packat och klart

Molton Brown Spring Hand Cream Gift-kit innehåller tre smidiga handkrämer i resestorlek och passar perfekt till alla mammor som älskar förtjusande förpackningar och härliga dofter! Denna praktiska present kommer en i vacker kartongask med en rosett på och är ett perfekt val även för den som inte riktigt har lyckats bemästra inslagningskonstens många knep!

För individualisten

Har din mamma redan allt? Misströsta ej, vi har en present även för den mest kräsna mamman! Zarkoperfumes innovativa molekyldofter utvecklas enligt kroppstemeraturen och omgivningarna, vilket gör att doften blir en naturlig del av var och ens unika doft! Zarkoperfumes moderna klassiker Molécule 234-38 EdP har en sensuell doft som passar till både vardag och fest!


Shop the article

Share