Lyxa till duschstunden med dessa härliga produkter

Lyxa till duschstunden med dessa härliga produkter

När dagarna blir mörkare och kallare är det perfekt att förvandla badrummet till ditt eget lilla hemmaspa för att ge dig själv en stunds avkoppling samtidigt som du filar på ditt yttre. Ta med dig dessa beautyfavoriter för att maxa både välmåendet och utsidan under din duschstund.

För kroppen

En lyxig duschcrème är det enklaste sättet att förvandla den vanliga duschsstunden till en härlig spaupplevelse! Dermalogica Conditioning Body Wash har den perfekta spa-doften med inslag av eukalyptus, och rengör dessutom huden skonsamt och utan att torka ut. Följ gärna upp med en peelande body scrub för att göra huden riktigt glänsande och silkeslen. Rituals the Ritual of Sakura Body Scrub smälter mot huden och doftar underbart av körsbärsblom samtidigt som den avlägsnar döda hudceller.

För ansiktet

Passa på att ge ansiktet en omgång med Mizon Honey Black Sugar Scrub som effektivt rengör huden och håller pormaskar och andra orenheter borta. Massera in i små cirklar tills de små scrubkornen löst upp och låt därefter sitta medan du till exempel applicerar din hårmask. Skölj av efter fem minuter och njut av din nya uppfriskade hud! Du kan också använda duschstunden till att maximera din vanliga ansiktsrengöring genom att använda den tillsammans med Dermalogica Exfoliating Face Brush som ger en lätt peelande effekt samtidigt som den är superskonsam mot huden.

För håret

Det näst lyxigaste alternativet efter att gå till frisören för att fräscha upp din hårfärg är att göra en färgmask, så passa på att slänga i en som får verka medan du peelar kroppen. Maria Nila Colour Refresh finns i en mängd olika färger som ger lyster och en mer intensiv ton åt ditt svall. Den med ofärgat hår kan med fördel passa på att ge håret lite extra kärlek med en härlig avslappnande hårmask som dessutom gör håret mjukt och återfuktat. Davines The Let it Go Circle innehåller grön lera och Brahmiolja som lugnar hårbotten samtidigt som den ger näring åt håret.

Shop the article

Maria Nila Colour Refresh (300ml)
Cacao Intense Autumn Red Vivid Violet Bright Copper Pearl Silver Azure Pink Pop Bright Red Sand Black White Mix Cacao Red Cacao Vanilla Cherry Red Lavender Peach
Y
Maria Nila Colour Refresh (300ml)

269 kr Rek.pris 

39
Dermalogica Exfoliating Face Brush Y
Davines The Let It Go Circle (50ml) Y
Davines The Let It Go Circle (50ml)

79 kr Rek.pris 

1
EKO

Share