HOW TO: prime time

HOW TO: prime time

Även om det ofta är the finishing touches som är det roliga när det kommer till smink (hallå, hörde vi lösögonfransar?) ligger mycket av slutresultatet i det som du applicerar innan makeupen – det vill säga i din primer. Lägg några extra kronor och sekunder på den perfekta grunden, du kommer inte att ångra dig när din flawless look håller hela natten – vi lovar!

Full time face

Oavsett vilka produkter din bas består av, får du en jämnare och mer hållfast grund om du börjar med en primer. Primern slätar ut din hudyta så att foundation och övriga produkter glider på jämnare och fäster bättre.  Silkigt mjuka Prime Time Original Foundation Primer från bareminerals gör dig sammetslen och minskar mängden foundation som behövs för ett perfekt resultat. Babes on a budget slår med fördel till på L’Oreal Infallible Priming Base för ett silkeslent resultat.

Eyes for days

Med en riktigt bra ögonprimer förstärks färgåtergivningen på vilken ögonskugga du än väljer. Den pudriga ytan ger också extra grepp för eyeliners, så att du inte behöver oroa dig för att din perfekt målade vinge ska hamna på glid. TheBalm Put a Lid on It Eye Primer ger extra hållbarhet till alla typer av skuggor och liners, samtidigt som den ger en slät yta som underlättar applicering. Föredrar du produkter med inbyggd applikator bör du spana in Pixi Eye Bright Primer som också trollar bort fina linjer på ögonlocken. 

Long lasting lips

Självklart går det bra att grunda läpparna med ett vanligt läppbalsam, men för starka läppfärger som ska hålla en hel kväll är en läpprimer en oumbärlig investering. NYX Lip Primer kommer i en praktisk pennform och ger ditt läppstift extra hållbart samtidigt som den beiga basen ger en illusion av intensivare färg.

Shop the article

NYX Professional Makeup Lip Primer
NYX Professional Makeup Lip Primer

71 kr 89 kr 110 kr Rek.pris 

2
bareMinerals Prime Time Original Foundation Primer
bareMinerals Prime Time Original Foundation Primer

332 kr 415 kr 395 kr Rek.pris 

7
theBalm Put a Lid on It Eye Primer Y
theBalm Put a Lid on It Eye Primer

149 kr 199 kr 199 kr Rek.pris 

1
Pixi Eye Bright Primer Y
Pixi Eye Bright Primer

199 kr 199 kr Rek.pris 

1

Share