Har du redan testat dessa ovanliga ställen för highlighter?

Har du redan testat dessa ovanliga ställen för highlighter?

Ingen med Instagram har kunnat missa de kindvassa kindbenen med en nästintill bländande lyster. Visst är det snyggt med en ordentlig highlighter-glow men du behöver inte ösa all kärlek bara på kindbenen! Highlighter är faktiskt en mångsidig produkt som kan användas lite här och där. Vi listar de lite ovanligare ställen för highlighter som du önskar du hade upptäckt tidigare.

Bambi-ögon deluxe

Ett effektivt sätt att skapa en illusion av större ögon är att ljusa upp blicken med hjälp av en highlighter. Använd en liten ögonskuggsborste och dutta highlighter (till exempel Mary-Lou Manizer från theBalm) i de inre ögonvrårna och på brynbenet precis under den högsta punkten av brynen. Hello Bambi eyes!

Flörtigt i 3D

Vill du ha det där lilla extra i din blick? Då ska du titta hit! Higlighter är nämligen ditt hemliga vapen nummer 1 när du vill skapa en intensiv blick som fångar. Använd en liten ögonskuggsborste, fukta den lite applicera sedan till exempel den ljusaste nyansen i BH Cosmetics Nude Rose Highlight-palett på mitten av ögonlocket. Du får en flörtig 3D-effekt och en piggare look!

#Instaglam med ett par svep

När vi gör oss i ordning ligger största fokuset på ansiktet och håret. Nu är det dock dags att rikta blicken en aning neråt och fixa en förförande festlook! Använd en stor puderborste, till exempel 106 Powder - Rose Golden Vol. 2 från ZOEVA och svep lite highlighter (till exempel Instaglam Compact Deluxe Highlighting Powder 02) på dekolletaget och axlarna. Du får en vacker glöd som dessutoma gör sig väldigt bra på bild!

Shop the article

theBalm Mary-Lou Manizer
theBalm Mary-Lou Manizer

165 kr 270 kr Rek.pris 

37

Share