Här är sista minuten-klapparna som räddar julen

Här är sista minuten-klapparna som räddar julen

Det lackar mot jul med stormsteg, men oroa dig inte om du inte har alla klappar klara – vi har letat rätt på de bästa beautyköpen som passar perfekt under granen.

Real Techniques Bold Metals Spotlight Essentials

Ordentliga borstar kan vara det som gör hela skillnaden när det kommer till att förbättra sitt sminknings-game, men ändå är det många som harvar på med dåliga verktyg år efter år. Unna därför någon som du håller kär en riktigt pang-present i form av detta lyxiga kit med metallicfärgade borstar.

The Rituals of Sakura – Relaxing Ritual

Ge bort ett set med hudvård för att göra din gåva minnesvärd. Denna lyxiga samling med ljuvlig doft av körsbärsblomster kommer garanterat att få din mottagare att sända dig en tacksamhetens tanke varje gång det vankas hemma-spa.

Bangerhead Professional Ceramic Hairstyler

Med ett bra stylingverktyg är möjligheterna oändliga för att skapa alla typer av looks. Om du skall ge den som gåva är det bra att välja en variant som funkar både för platt, lockat eller vågigt resultat och där användaren kan ställa in den perfekta temperaturen för ändamålet.

Voluspa Crisp Champagne Doftljus

Om det står helt still i huvudet när det kommer till julklappsköpet är ett vackert doftljus en smart lösning. Kultdoften Crisp Champagne faller de flesta näsor i smaken och blir dessutom ett snyggt inslag i inredningen för mottagaren.

Peter Thomas Roth 24k Gold Mask Pure Luxury Mask

Är du ute och handlar julklapp till någon som varit extra snäll i år så står säkert denna megalyxiga ansiktsmask högt upp på önskelistan. Denna är fylld med äkta guld och ger en åtstramande och upplyftande effekt. Perfekt för den som redan har allt!

Shop the article

Voluspa Crisp Champagne
25h 50h 80h
Y
Voluspa Crisp Champagne

fr. 152 kr fr. 169 kr Rek.pris 

4
Bangerhead Professional Ceramic Hair Styler
Bangerhead Professional Ceramic Hair Styler

183 kr 229 kr Rek.pris 

11

Share