Även om vintern kan vara en härlig tid med gnistrande snö och choklad framför brasan är den kalla årstiden inte alltid så snäll mot huden. Vind, kyla och torr inomhusluft kan vara förödande om man inte vårdar den på bästa sätt, därför har vi valt ut fem stjärnprodukter som håller ordning på hyn ända fram till våren kommer.

Dermalogica Special Cleansing Gel

Att avlägsna smink och smuts är a och o när det kommer till att hålla huden vacker och välmående men många rengöringsprodukter är uttorkande och lämnar huden fuktfattig. Special Cleansing Gel rengör skonsamt men ordentligt utan att torka ut huden. Massera noggrant in med cirkelrörelse, och skölj med vatten eller en fuktad ansiktshandduk, innan du går vidare i din hudvårdsrutin.

Dermalogica Daily Microfoliant

Många hudtyper behöver peelas för att visa sig från sin bästa sida, men starka scrub-produkter kan skada huden och torka ut mer än nödvändigt, speciellt om huden är utsatt för stora påfrestningar vädermässigt. Daily Microfoliant är en enzympeeling i pulverform som rengör huden på djupet, samtidigt som den är mild nog att användas dagligen av alla hudtyper.

Dermalogica Intensive Moisture Balance

Det absolut viktigaste för att hålla huden i schack under de kalla månaderna är att ösa på med fukt, fukt och mer fukt. Intensive Moisture Balance är en beautyklassiker som håller måttet år efter år och ger mjuk, återfuktad och vårdad hud utan att kännas kladdig eller oljig.

Dermalogica Total Eye Care

Den tunna huden runt ögonen förtjänar lite extra kärlek, speciellt när det är kallt och mörkt. Total Eye Care vårdar huden runt ögonen och motverkar ålderstecken och fina linjer. Dessutom innehåller den SPF som skyddar den känsliga huden mot vinterstrålarna som kan vara förrädiskt starka.

Dermalogica Ultracalming Serum Concentrate

Serum är ett bra tillägg i hudrutinen, och kan lätt anpassas efter säsong för att ge maximal effekt. Satsa på ett serum som är lugnande och skyddande när vintern är i antågande. Ultracalming Serum passar alla hudtyper, inklusive de mest känsliga, och skapar en skyddande barriär mot yttre påfrestningar som kan skada hudytan.

 

Gåva
521 kr 551 kr Rek.pris 695 kr
33
Gåva
431 kr Rek.pris 575 kr
25
Gåva
75g 13g
Dermalogica
131 kr 175 kr
78
Gåva
250ml 500ml
Dermalogica
131 kr 149 kr Rek.pris 175 kr
120

Produkter från artikel