Get to know: Mizon

Get to know: Mizon

När det gäller skönhet och hudvårdsprodukter finns det en sak som är säker: det som blir poppis i Syd-Korea lär ta resten av världen med storm förr eller senare. Det superhajpade Mizon är inget undantag utan har blivit ett av de ikoniska K-Beauty-varumärken som även fått internationellt fäste under de senaste åren. Hemligheten bakom Mizons framgång är egentligen enkel: effektiva produkter och innovativa ingredienser. Mizons ingredienslistor kan göra en mindre påläst hudvårdsentusiast rätt kluven då ingredienser såsom snigelsekretoch äggvita är ingenting man är van vid att se på kosmetikahyllan. Dessa innovativa ingredienser har dock en otrolig förmåga att tackla många hudproblem och det bästa är att de passar även den känsligaste huden. Läs vidare så får du veta vad Mizons innovativa ingredienser kan göra för din hud!

How do you like your eggs?

Mizon strävar efter att hålla sina produkter så okomplicerade som möjligt. Ju färre ingredienser och tillsatsämnen desto mindre risk för hudirritation helt enkelt! Flera av ingredienserna du hittar i Mizons produkter är kanske ingenting du är van vid att se på din badrumshylla men kan göra en riktig skillnad. Till exemepel ägg som  innehåller rikligt med vitamin D och  gör utan tvekan nytta på tallriken men kan även göra underverk för din hy. Är du sugen på att prova vad denna frukostfavorit kan göra för din hy bör du definivt prova Mizon Egg White Bubble Cleanser som löddrar lyxigt och lämnar en otroligt len känsla direkt efter användning. Rengöringen innehåller även skonsamt exfolierande AHA-syror och passar perfekt för alla som kämpar med pormaskar. Den proteinrika äggvitan i sin tur har en uppljusande effekt och ger även den glåmigaste vinterhuden en vacker och frisk glöd! Du kan med fördel göra Egg White Bubble Cleanser en del av din hudvårdsrutin (gå all in med tiostegsrutinen eller anpassa efter eget behov) och använd den som en del av din dubbelrengöring!

Snailing away

Koreanska hudvårdsentusiaster är kända för att vara kräsna och kvalitetsmedvetna så gillar de något kan man vara säker på att det funkar på riktigt! Vi vet att snigelsekret kanske inte är det första man vill smörja sitt ansikte med men detta är något man måste prova för att verkligen kunna förstå dess fördelar. Snigelsekret är i sin särklass när det gäller vårdande egenskaper och den kan lugna även den mest irriterade hyn. Prova till exempel Mizons All in One Snail Repair Cream som är en av de bästsäljande koreanska hudkrämerna. Den lättviktiga krämen återfuktar huden på djupet, förbättrar utseendet på fina linjer, dämpar rodnad, reducerar storleken på porer, förebygger uppkomsten av acne, minskar synligheten av acneärr och finnar – lite av en mirakelprodukt, don’t you think!

Shop the article

Share