Frida Fahrman

Frida Fahrman

Trendikonen och it-kvinnan Frida Fahrman har många bollar i luften. Hon har medverkat i en rad olika TV-program och är idag modeprofil på Mama och projektledare på Kanal 5. Detta kombinerar hon med familjeliv tillsammans sambon och sonen. Självklart vill vi ta del av Fridas nya favoritprodukter!

Läs bloggen här!

Nanoblur Snoxin Serum

Min nya favoritkräm och den funkar! Det är faktiskt superhäftigt, huden blir liksom jämn, slät och matt. Man ser superfräsch ut och den jämnar ut hudtonen. En nyhet för mig som jag efter ett par användningar inte kan vara utan.

Maria Nila Care Shampoo Silver

Eftersom jag vill undvika gula toner i mitt hår, och gillar kalla matta nyanser, är silverschampo perfekt. Jag tvättar håret regelbundet med det här för att behålla rätt färgnyans i mitt hår

duWop Doubleglow 7

På sommaren är det extra snyggt med en highliter, både på kindbenen och under ögonbrynen för att förhöja och förstärka blicken. Men den här kan man även dutta på över allt, som axlar, nyckelben och i ansiktet för att addera extra shimmer till solbrännan.

Le Specs Bandwagon Coal Tortoise Smoke Mono Lens

Solbrillorna som passar till vilken outfit som helst, ett måste i sommar. Dessa kommer att få följa med mig varje dag.

Molton Brown Rhubarb & Rose Hand Lotion & Wash

Jag älskar att lyxa till det i badrummet, att ha ett fint tvål/handkräm-set som står framme. Det här är min favorit, lika fint framme som det doftar gott.

Shop the article

Molton Brown Rhubarb & Rose Hand Lotion & Wash
Molton Brown Rhubarb & Rose Hand Lotion & Wash

329 kr 440 kr

0
Bloggfavorit

Share