Foundation: de 5 bästa för en naturlig look

Foundation: de 5 bästa för en naturlig look

Lumene  Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation SPF 20

Denna superlätta och glowskapande foundation kammade hem pris som årets foundation under 250 kr på Swedish Beauty Awards 2018 och vi förstår verkligen varför! Den lätta formulan låter hudens egen lyster synas samtidigt som den jämnar ut huden och döljer små skavanker. Att den dessutom har SPF 20 och därmed skyddar mot sensommarsolen är en grym bonus.

Isadora Hydralight Matt Make-Up

Naturligt måste inte alltid betyda glansigt – för den som föredrar ett mattare resultat är Isadora Hydralight Matt Make-Up ett utmärkt val. Denna foundation är vattenbaserad och passar perfekt för fetare hudtyper som önskar lätt täckning utan risk för att få blanka partier.

BareMinerals  BARESKIN Pure Brightening Serum Foundation SPF 20

Som en blandning mellan serum och foundation är denna silkeslena underlagscrème som mjukgör och jämnar ut hudtonen, vilket gör den till ett perfekt val för en naturlig look. Den olje-, silikon- och parabenfria formulan låter dessutom huden andas för att säkerställa att inga nya orenheter uppstår i huden.

Elizabeth Arden  Flawless Finish Mousse Makeup

Elizabeth Arden  Flawless Finish Mousse Makeup är något så ovanligt som en foundation i mousseform, och den nyskapande kompositionen passar perfekt för den som vill ha ett lätt och luftigt resultat. Applicera med rena fingrar eller en fuktad beautyblender för en snabb uppfräschning som låter ditt eget naturliga glow synas.

Lumene Blur Foundation

Lumene Blur Foundation är lika enkel att applicera som en färgad dagcrème men ger samma långvariga hållbarhet som en foundation. Den sammetslena formulan suddar snabbt ut ojämnheter och ljusreflekterande partiklar skapar en illusion av felfri, naturlig hy.

 

Shop the article

bareMinerals BARESKIN Pure Brightening Serum Foundation SPF 20
Bare Tan 13 Bare Porcelain 01 Bare Almond 16
bareMinerals BARESKIN Pure Brightening Serum Foundation SPF 20

fr. 134 kr fr. 445 kr fr. 395 kr Rek.pris 

4
Lumene Blur Foundation
Lumene Blur Foundation

189 kr 179 kr Rek.pris 

6
Elizabeth Arden Flawless Finish Mousse Makeup

Share