Första övernattningen - så här är du snygg även vid läggdags

Skönhet är kanske inget vi vanligtvis förknippar med nattsömnen, men för den första natten med en ny kärlek finns det ett gäng knep att ta till utöver att gömma bettskenan och ögonmasken – vi har samlat dem här.

Preparation is the key to sucess

En hint av solbränna kan lyfta de glåmigaste av utseenden, och eftersom det är långt till sommaren än kan det vara klokt att investera i en bra brun-utan-sol som gör din hud solkysst på nolltid.  Decléor Self Tanning Milk Natural Glow funkar för både kropp och ansikte och ger precis lagom med färg utan att avslöja dig med den där typiska b-u-s-doften.

Perfect glow

Oavsett om du har en sängpartner eller inte är det viktigt att inte skippa återfuktningen inför natten, men varför inte välja en ansiktskräm som ger dig lite extra glow på kuppen? Clarins Beauty Flash Balm ger lyster och fungerar åtstramande för en direkt effekt i ansiktet.

Lift those lashes

Att gå till sängs med mascara lockar ingen beautynörd, men med en bra ögonfransböjare som Shiseido Eyelash Curler ger du illusionen av tjockare och längre ögonfransar på bara några sekunder, utan att behöva sova med smink.

Luscious lips

Läppstift eller kladdiga gloss passar bättre på krogen än i sängen, så satsa på ett återfuktande balm som också ger lite glans. Klassiska Eight Hour Cream från Elizabeth Arden gör dig kyssvänlig på nolltid och finns nu i handväskvänlig burk.

 

Shop the article

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant (50ml) Y
Clarins Self Tanning Milky-Lotion (125ml) Y
Clarins Self Tanning Milky-Lotion (125ml)

295 kr 295 kr Rek.pris 

2
Shiseido Eyelash Curler Y
Shiseido Eyelash Curler

311 kr 265 kr Rek.pris 

16

Share