Flyg inte utan dessa produkter!

Flyg inte utan dessa produkter!

Flygresor och flawless hud går inte hand i hand, men det finns produkter som hjälper dig att hålla hyn i schack även på längre flighter – vi listar de du inte kan vara utan i handbagaget.

NUXE Creme Fraiche Fluid 50 ml

En riktigt bra återfuktande ansiktscrème är a och o när det kommer till långa flighter. Luften ombord på flygplan är ofta torr vilket kan få ditt ansikte att törsta efter fukt. Undvik glasbehållare och välj en liten flaska under 100 ml för att glida förbi säkerhetskontrollen utan problem.

Ole Henriksen Grease Relief Clean Cloth

För långa flighter eller om det blir varmt i planet är det oumbärligt med ansiktsservetter så att du kan avlägsna smink och smuts enkelt. Wipes räknas heller inte som vätska och kan därför alltid tas med, oavsett storlek!

Clarins Hand and Nail Treatment Limited Edition Mandarine

Den torra luften ombord på plan är inte bara en mardröm för ansiktet, även händer och nagelband kan bli ordentligt torra under resan. Satsa på en liten handkräm som får plats i handväskan.  Denna limited edition har dessutom en ljuvlig doft av mandarin som kan pigga upp vilken mellanlandning som helst,

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Nourishing Lip Balm SPF 20

Oavsett destination är det ingen hit att komma fram med nariga läppar, så släng ner ett ordentligt återfuktande läppbalsam i väskan innan avfärd. Passar även prima på bråkiga torrfläckar på t.ex. armbågar eller överarmar.

Shiseido Quick Fix Mist

Om det inte finns tid eller utrymme för att ta bort sminket och smörja in ansiktet ordentligt är en återfuktande mist den perfekta lösningen. Satsa på en i travel size som går att använda såväl utan som ovanpå makeup och återfukta gärna flera gånger per flight.

Cremorlab Marine Hyaluronic Revital Mask

Den som tar inflight beauty på största allvar och känner sig inte blyg kan dra ut all nytta av den långa flygtiden och marinera ansiktet lite extra med välgörnade ingredienser! Denna arkmask från Cremorlab är shockerande effektiv och gör huden ombedelbart återfuktad. 

Shop the article

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Nourishing Lip Balm SPF 20 (14.8ml) Y

Share