Flash those lashes: så här fäster du lösögonfransar

Flash those lashes: så här fäster du lösögonfransar

Lösögonfransar är det optimala sättet att ta din make upp till helt nya nivåer, och förvandla din look från vardag till fest. Många avstår från lösögonfransar eftersom de tycker att det är klurigt att få dem på plats, men som med allt annat så ger övning färdighet. Läs våra tips och lär dig ett par enkla knep som förvandlar en lösögonfransnovis till en riktig proffs!

Simple and single

Om du är helt novis på det här med lösögonfransar kan det vara en god idé att börja med så kallade singelfransar. Det är helt enkelt små knippen med fransar som kan fästas enstaka längst ut i franslinjen för en ”kattögon”-effekt, eller placeras längs med hela ögat för en mer klassisk lösögonfranseffekt. Eftersom de sätts på en och en är de lätthanterliga även för den som aldrig burit lösögonfransar förut. Sweed Lashes Individual  kommer i tre olika längder så att du kan variera dem för en naturligare look.

Endless volume

För den som är ute att efter en hel fransrad går det att variera sig i alla oändlighet – från Ardells supernaturliga Natural Medium till de ultimata festfransarna Dramatic no 202 från Eyelure. Genom att använda olika typer av texturer på fransarna kan du också få ett helt unikt slutresultat – Sweed Lashes Bom Dia ger tillexempel definierat toppiga fransar medan Ardell Whispies ger ett mer organiskt 3D-resultat.

Glue it good

Avslutningsvis – satsa på ett bra lim som torkar fort poch fäster bra, det gör hela skillnaden. Om du är nybörjare är ett vitt lim som torkar genomskinligt bra, som Sweeds Adhesive for Strip Lashes. Är du mer fingerfärdig funkar det utmärkt med ett svart lim som dubbelspelar som en extra markering av franslinjen, Make up Stores Eyelash Adhesive är djupt kolsvart.

Shop the article

Ardell Wispies Lashes
Ardell Wispies Lashes

52 kr 79 kr Rek.pris 

0
Sweed Lashes All Black
Sweed Lashes All Black

103 kr 129 kr Rek.pris 

0
Sweed Lashes Clear/White Adhesive For Strip Lashes
Sweed Lashes Bom Dia
Sweed Lashes Bom Dia

103 kr 129 kr Rek.pris 

1

Share