Fixa en plutmun utan injektioner

Fixa en plutmun utan injektioner

Läckert fylliga läppar och förföriska plutmunnar á la Kylie Jenner eller Angelina Jolie går aldrig ur tiden, och även om de senaste åren har gett några skräckexempel på överfyllda läppar är det få som säger nej till lite extra put. Men man behöver inte ta till injektionssprutor och riskera komplikationer eller ett misslyckat resultat som man får stå ut med i månader – den snyggaste plutmunnen fixar du själv hemma!

Prep those lips

Börja med att preppa läppana med en bra scrub som tar bort döda hudceller och ger de bästa förutsättningarna för ett flawless resultat. Rodial Lip Scrub är sockerbaserad och peelar försiktigt bort ojämnheter medan bland annat E-vitamin hjälper till att vårda läpparna.

Make magic happen

Nu är det dags att lura ögat med hjälp av lipliner som appliceras 1-2 millimeter utanför din naturliga läppkontur för att ge intrycket av en större läpp. NYX Mechanical Lip Pencil skruvas upp ur hylsan och behöver därför aldrig vässat – perfekt att ha med sig i handväskan för touch ups on the go. Fyll i hela läppen för en enhetlig färg, och överdriv inte konturen för mycket – subtilt funkar bäst här.

Plump up

Toppa det hela med en plumpingprodukt, såsom Make up Store Lip Plumper Extreme – den innehåller ämnen som stimulerar cirkulationen och därför gör att dina läppar sväller något, och ger dig plutläppar på nolltid!

Shed light

Som sista finishing touch är det åter dags att leka med illusioner, en försiktigt highlightad mun där ögat till sig och låter läpparna få allt rampljus. Börja med att lägga en ljus concealer med hjälp av en tunn snedställd borste som till exempel LH Cosmetics Precision Brush 301 precis utanför din läppkontur och sudda utåt. Dutta sedan din favorithighlighter (vår är just nu Mary-Lou Manizer från theBalm!) mitt på underläppen för att skapa extra volym där.

Shop the article

Rodial Lip Scrub
Rodial Lip Scrub

288 kr 360 kr Rek.pris 

0
theBalm Mary-Lou Manizer
theBalm Mary-Lou Manizer

165 kr 270 kr Rek.pris 

37
NYX Professional Makeup Mechanical Pencil Lip - Red

Share