Fem favoriter med Susanne Barnekow

Fem favoriter med Susanne Barnekow

Med skönhet i fokus delar stylisten och bloggerskan Susanne med sig av shopping- mode- och beautytips i sin blogg där hon även låter oss få följa med på hennes vardagliga äventyr, resor, jobb och massvis av andra spännande happenings.

Denna vecka har Susanne tagit paus i sitt hektiska schema för att lista sina fem skönhetsfavoriter på Bangerhead!

Mycket nöje!

Glamglow Thirstycleanse

En bra rengöring är essentiell i en bra hudvårdsrutin. Den här härliga produkten från Glamglow förvandlas från en lyxig lera till ett skummande lödder när den blandas med vatten och den tar effektivt bort makeup och smuts. Doftar underbart av smörkola vilket gör att jag längtar till nästa användningstillfälle!

Essie Nailpolish

Essies nagellack är oslagbart bra, de är lätta att måla på, sitter som berget och finns i en uppsjö härliga kulörer.

Youngblood Natural Mineral Foundation

En helt fantastisk mineralfoundation som ger ett naturligt resultat med mycket lyster! Borsta på lite grann för en lätt finish eller lite mer för en bas som täcker alla tänkbara skavanker. Den fungerar som concealer, foundation och puder, allt i en och samma briljanta produkt.

Bangerhead Professional Hold Thight!

En hårspraysfavorit som ger perfekt stadga utan att bli klistrig och du behöver inte snåla då den endast kostar 139kr. Den ger även en fin glans som jag verkligen gillar!

bkr Water Bottle - Pout

Den här snygga vattenflaskan har snabbt blivit en trogen följeslagare. Då jag dricker mycket vatten är den här rosa sötnosen perfekt att ha med i väskan, på gymmet eller bredvid datorn! Flaskan är gjord av glas med ett hölje av mjukt silikon vilket gör den till ett miljövänligt och hygieniskt alternativ till plastflaskor.

Shop the article

bkr Water Bottle - Pout
bkr Water Bottle - Pout

349 kr

0

Share