Fem favoriter med Michaela Forni

Fem favoriter med Michaela Forni

Författaren och superbloggaren Michaela Forni är en kvinna med många kloka råd och en osviklig känsla för stil. Hennes nya bok Jag är inte perfekt, tyvärr (finns att köpa här) handlar om hur man hanterar stressen orsakad av kraven på att hela tiden vara perfekt. Vi träffade Michaela för att snacka illusionen om det perfekta livet och höra hennes tankar kring utseendekulturen. Läs hur Michaela förhåller sig till dagens skönhetsidealer och ta reda på hennes mest pinsamma makeup-minne!

Upplever du utseendepress?

Ja, absolut. Inte alltid men ibland.

Vad är ditt bästa tips för att komma över utseendenojan?

Att komma ihåg vad som egentligen är viktigt i livet. Skönhet ska vara roligt inte jobbigt och ångestfyllt. Om det blir ångestfyllt måste man påminna sig själv om att det bara är yta, ett skal. Det finns viktigare saker i livet. Men sen, när man lär sig hitta den balansen, kan ju skönhet och utseende vara jävligt roligt och lustfyllt!

När känner du dig snygg?

När jag är fräsch. Nyduschad, insmord i massa härliga krämer, nytvättat hår, luktar rent. Hemma i sköna kläder och osminkad. Min kille säger alltid att det är då jag är som snyggast och troligtvis är det nog för att jag känner mig mest välmående då. Men sen känner jag mig ofta skitsnygg när man är utomlands på semester, gör i ordning sig länge, bara har på sig någon tunn liten klänning och har solkysst hud.

Vilket är ditt mest pinsamma makeup-minne?

Jag har helt klart överanvänt rouge i hela mitt liv. I tonåren var det rosa och som två streck i ansiktet. Jag kan fortfarande överdriva rouget ibland men idag går det åt det bruna hållet. Jag vet inte vad det är, jag bara älskar mitt rouge, haha.

Vilken trend hoppas du kommer aldrig tillbaka?

Det spelar ingen roll! Jag välkomnar alla trender även om jag inte anammar dem själv. Vissa trender är finare på andra än på mig. Men blå mascara var jag inte skitsnygg i som 12-åring...

Hur döljer du baksmällan?

En frisk dusch, tvättar håret ordentligt och smörjer in mig med mina dyraste krämer. Et voila! Var är baksmällan? Sen har jag alltid en vattenspray i kylen som jag sprutar i ansiktet när jag är bakfull och svullen.


Michaelas nya bok Jag är inte perfekt, tyvärr hittar du här.


Michaelas fem favoriter

1. Sensai Silk Lotion Moist
En magisk dagkräm som doftar som en dröm. Garanterad fräsch-faktor.


2. Systeme Corps Moisturising Body Milk

Jag använder bara lotion med pump, det är enklast. Denna är en riktig favorit.


3. Bangerhead Professional Fresh me up
Det är omöjligt för mig att leva utan torrschampo. Det här är min favorit!


4. Oribe Côte d'Azur
Hårparfym när man inte orkar tvätta håret men ändå vill känna sig fräsch. Denna är mycket lyxig.

5. DeoDoc Intim Deospray
Den här sprayen har jag alltid med mig när jag reser eller ska gå direkt från jobb till after work. Perfekt för att fräscha upp kroppen.Shop the article

DeoDoc Deospray Intimate Jasmine Pear (50ml) Y
DeoDoc Deospray Intimate Jasmine Pear (50ml)

149 kr 199 kr Rek.pris 

14
Oribe Côte Dazur Hair Refresher (65ml) Y
Oribe Côte Dazur Hair Refresher (65ml)

295 kr 295 kr Rek.pris 

1
Bangerhead Fresh Me Up (250ml) Y
Bangerhead Fresh Me Up (250ml)

69 kr 69 kr Rek.pris 

58

Share