Fem favoriter med Margaux Dietz

Fem favoriter med Margaux Dietz

Margaux är vårt senaste stjärnskott i bloggosfären som vi lärt oss att älska. Ingen dag är den andra lik med Margaux. Idag är inget undantag då vi gör en djupdykning hela vägen in i hennes handväska för att se vilka produkter hon verkligen inte kan klara sig utan.

Nuxe Huile Prodigieuse OR

Den här produkten borde alla ha, för den fungerar som allt möjligt. Det är en guldskimrande olja som ger huden ett lyft utan att gör det flottigt. Den ger ett perfekt skimmer som passar i ansiktet, på kroppen och i håret. En allt i allo olja. Den här är ett måste på semestern och utekvällar.

Clarins Beauty Flash Balm

"Den här ger huden en perfekt lyster och gör så att sminket håller sig på plats hela dagen. Jag använder beauty flash efter dagkrämen och den lägger sig i ett med huden på en gång. Har man som jag lite små skavanker och röda prickar så gör den även huden jämnare och därför blir det lättare att lägga foundation.

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

Det här läppglanset ger verkligen en perfekt glans samtidigt som det återfuktar läpparna. Färgen ger läpparna exakt den extra touchen man vill ha men behåller fortfarande läpparnas naturliga färg! Jag är helt beroende och har en i handväskan, en på jobbet och en hemma.

Anastasia 5-item Brow Kits

Den här är perfekt i storlek och och funktion. Jag använder den för brynen, highlighting och som ögonskugga. Färgerna är riktigt snygga! Browkitet är även kanon att ta med sig i handväskan en utekväll.

Shiseido Ultimune Power infusing Concentrate

Har man en fin hy så behöver man inget smink. Det här serumet ger verkligen en strålande hy inifrån och huden håller sig fin hela dagen. Jag har använt den här några månader nu och det är stor skillnad på lystern i min hy. Förutom att den ger jättebra synligt resultat så skyddar den huden.

Shop the article

Share