Hannah & Amandas favoriter!

Hannah & Amandas favoriter!

Idag får vi en unik inblick i Hannah Widell och Amanda Schulmans badrumsskåp. Till vardags gör dom den framgångsrika podcasten Fredagpodden som görs i samarbete med Bangerhead. Utöver att vara poddprofiler är de också författare med bl.a. storsäljaren The Golden Year och just nu är de aktuella med ett nytt bokprojekt där de har inlett arbetet med romantrilogin Två systrar.

Peter Thomas Roth Cucumber Gel Masque

Mycket mild, mycket lindrande gelmask som inte svider eller irriterar. Efter rengöring med lämplig rengöringslotion beroende på hudtyp, ta en generös mängd mask och applicera i ansiktet och på halsen.

Sensai Silk Moisture Supply Eye Cream

24-Hour Moisturising Supplement- En kräm som är avsedd speciellt för området kring ögonen. Den återfuktar den ömtåliga huden runt ögonen som tenderar att torka ut och förebygger uppkomsten av fina linjer.

Dermalogica Ultracalming Cleanser

En milt rengörande och svalkande gelcreme. Även lämplig för det ömtåliga ögonområdet. Lyfter skonsamt bort smutspartiklar. Även vattenfast makeup. Avlägsnas enkelt med vatten eller med mjuk tvättlapp. Idealisk för de hudtillstånd som är känsliga mot vatten. För känslig eller sensitiviserad hud.

Maria Nila Salty Mist

En vårdande och fuktgivande stylingkräm som ger definition, struktur och glans. Applicera en liten mängd i fuktigt eller torrt hår. Colour Guard Complex skyddar håret mot UV-strålning och fria radikaler. Sulfat- och parabenfri och innehåller 100 % veganska ingredienser. Förpackningen är 100 % CO2-kompenserad.

Sensai Moisture Supply Eye Cream

24-Hour Moisturising Supplement- En kräm som är avsedd speciellt för området kring ögonen. Den återfuktar den ömtåliga huden runt ögonen som tenderar att torka ut och förebygger uppkomsten av fina linjer.Verkan:- Krämen bevarar en hög fuktnivå i huden för att förhindra uppkomsten av fina linjer och andra tecken på stress och trötThet.- Anpassar sig till klimatförändringar och bibehåller mer fukt då luften är torr och mindre då den är fuktig.- En ultralen sammansättning som är lätt att stryka ut och som tränger in snabbt i huden utan kladdiga rester.- Ger lindring inte bara till huden, utan även till själen och dina sinnen.

Clinique Chubby Stick Cheek Colour Balm

Krämigt rouge som ger en fräsch, naturlig lyster. Den är enkel att applicera och har lång hållbarhet. Oljefri.

Carita Genesis Of Youth Serum

Djupverkande anti-ageserum mot elasticitetstapp. Med Cinetic™ Technology. Den ultralätta, smältande konsistensen absorberas snabbt och ger huden en fylligare, sammetsaktig finish. Huden får ny lyster, jämnare hudton och ett fastare, yngre utseende.

Sensai Cellular Performance Throatandbust Lifting Effect

Ultramjukt och ändå effektfullt serum som minimerar rynkor och fläckar på hals och byst. THROAT AND BUST Lifting EFFECT är ett serum mot halsens, bystens och dekolletagets hudåldrande som har en underbar konsistens.

Decleor Systeme Corps Nourishing Body Milk

En lyxig, smältande mjuk creme för kroppen som vårdar, mjukgör och reparerar extra torr hud. Med djupverkande växtessenser och växtvaxer som ger näring, tillför fukt och motverkar hudirritationer. Hudens skyddsbarriär och immunförsvar stärks, cellförnyelsen ökar och huden känns åter mjuk och behaglig. Verkar även uppstramande på mogen hud.

Cartia Youth Cleansing Foamy Oil

Rengöringsolja som förvandlas till ett rikt skum i kontakt med vatten. Avlägsnar orenheter och makeup milt men effektivt och är ett härligt alternativ för den som älskar såväl olja som skum. Får huden att kännas fantastiskt ren och frisk.

Kevin Murphy Fresh Hair

Torrschampo som tar bort / neutraliserar fet hårbotten, Neutraliserar oönskade dofter i ditt hår, Ger volym och textur till ditt hår, Gör ditt hår rent på ett enkelt och snabbt sätt.

Shop the article

Peter Thomas Roth Cucumber Gel Mask (150ml)
Peter Thomas Roth Cucumber Gel Mask (150ml)

500 kr 625 kr 525 kr Rek.pris 

2
Carita Progressif Youth Cleansing Foamy Oil (200ml)
Carita Progressif Youth Cleansing Foamy Oil (200ml)

457 kr 495 kr 495 kr Rek.pris 

1
Carita Le Sérum Stimulift (30ml)
Carita Le Sérum Stimulift (30ml)

956 kr 1195 kr 1195 kr Rek.pris 

0
Maria Nila Salty Mist (150ml)
Maria Nila Salty Mist (150ml)

249 kr 229 kr Rek.pris 

3

Share