Emma Ida Louise

Emma Ida Louise

Den brutalt ärliga (men härliga) Emma Ida Louise delar med sig utav livet som en öppen bok och nu delar hon med sig av sina parfym-favoriter på Bangerhead, blir det hiss eller diss? Skrolla ner och kolla!

Thierry Mugler Alien EdP

Denna parfym blev en stor favorit efter att en nära vän hade den på sig. Jag fastnade direkt och nu kan jag inte vara utan den. Så god att jag nästan blir lite tänd på mig själv haha. Ni vet när man går runt och osar så gott att man bara börjar le och får världens självförtroende? En sån doft är det. Perfekt student present.

Marc Jacobs Daisy Eau de Toilette Spray

Den friska härliga doften som följer efter en som en slöja när man är ute. Finns alltid i min handväska och många killar har kommenterat att man luktar så fräscht. Den är sommrig och frisk. Man blir helt enkelt glad och positiv den.

Paco Rabanne Lady Million Eau de Parfum Spray

Obeskrivlig. Har haft den i många år och tröttnar aldrig. Till och med när jag skurar golvet kan jag spruta i en skvätt för att få doften i hela hemmet. Den är frisk och förförande skulle jag säga. Om ni inte testat den så måste ni!

Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette Spray

Eftersom att jag själv är galen i dam parfymen vad tror ni jag tycker om herr? Om en man har denna på sig kan jag gå luktandes efter. En riktig HIT på killar. En stor favorit. Sensuell och manlig.

Paco Rabanne 1Million Deodorant stick

Jaja, nu tjatar jag om denna men med denna härliga doft kan man gå all in. Hela vår familj luktar denna och det finns ju en anledning till det också, den är så FANTASTISK! ”In all civilizations and religions gold has always managed to seduce people”, så sant. En perfekt present.

Shop the article

Share