Editors Choice: last minute christmas miracles

Editors Choice: last minute christmas miracles

Kanske vill du vara extra fin för tomten i år, eller se ut som a million bucks på hemvändarfesten på Statt. Oavsett anledning har du fortfarande chansen att klicka hem lite godbitar till sminkväskan – och få dem innan jul. Här är våra favoriter.

The red lip

Ingen tidpunkt på året passar bättre för ett par riktigt lockande julröda läppar. Undvik att läppstiftet hamnar på glid genom att grunda med en läppenna som både fixar knivskarpa konturer och ger en bra bas för själva stiftet. Max Factor Elixir Lip Liner i färgen Red Rush ger den perfekta klarröda nyansen och glider på som en dröm. Toppa med Max Factor Colour Elixir Lip Stick i färgen Ruby Tuesday som är mjukgörande och håller läpparna kyssvänliga ifall du skulle råka hamna under misteln…

Festive Falsies

Inget säger fest så som ett par långa, flirtiga fransar, men häng inte läpp om du inte begåvats med dem naturlig – lösfrallor funkar minst lika bra! Ardell Whispies Lashes är enkla att sätta på och öppnar upp ögat för att ge dig riktiga rådjursögon. Är du ute efter en riktig wow-effekt kan du spana in Ardell Double Up Lashes som ger mexat med fransar i dubbla rader.

Twinkle Twinkle

Glittra ikapp med julgransljusen med hjälp av Make up Store Stardust i färgen Boogie. Applicera i inre ögonvrån för en gnistrande blick eller dutta det över ditt vanliga läppglans för en stjärnsprakande effekt. För en mer klassisk look med en twist kan du istället satsa på att koncentrera ditt glitter till en snygg eyelinervinge med hjälp av NYX Liquid Crystal Liner, i juligt gröna Crystal Jade.

Shop the article

Ardell Wispies Lashes
Ardell Wispies Lashes

52 kr 79 kr Rek.pris 

0

Share