Editor’s choice: cool tools

Editor’s choice: cool tools

Rätt verktyg gör all skillnad! Har du någonsin undrat varför din bronzer inte lägger sig snyggt eller varför du inte får samma härliga glow från din highlighter som alla andra? Svaret kan ligga i verktygen. Vi listade de verktyg som varje beauty-nörd ska ha i sin necessär!

Beautyblender the Original

Denna applikatorsvamp hjälper dig att få den där perfekt jämna air brush-looken! Fukta svampen alltid innan användning och kom ihåg att tvätta den ordentligt efteråt! Du får en härligt naturlig bas med vacker lyster!

Tweezerman Classic Lash Curler

En bra ögonsfransböjare öppnar upp din blick och skapar en illusion av större ögon. Denna ögonfransböjare från Tweezerman böjer fransarna effektiv och skonsamt!

Real Techniques Core Collection

Detta kit är helt perfekt för dig som behöver bra basverktyg då det innehåller i princip allt du behöver för en lyckad vardagsmakeup!

Real Techniques Brush Cleansing & Real Techniques Brush Cleansing Gel

Satsar du på borstar med kvalité vill du säkert att de håller så länge som möjligt! Rengör borstarna med jämna mellanrum så säkertäller du att du inte förstör din hy med en massa bakterier och får borstarna hålla i flera år!

Shop the article

Real Techniques Brush Cleansing Gel (150ml) Y
Beautyblender The Original Y
Beautyblender The Original

139 kr 199 kr Rek.pris 

16
Real Techniques Brush Cleansing Palette Y
Real Techniques Brush Cleansing Palette

179 kr 249 kr Rek.pris 

0

Share