Editor’s choice: brow game so strong

Editor’s choice: brow game so strong

När vardagen är som stressigast är en full on glam makeup kanske inte det första man tänker på. Ett par fylliga och noga definierade bryn räcker som tur långt och ramar in ditt ansikte! Vi listade de bästa brynprodukterna genom tiderna! Läs vilka produkter hjälper dig att fixa drömbrynen!

Tweezerman Slant Tweezer

Den absolut bästa pincetten för att noppa bort alla oönskade strån! Kom dock ihåg att noppa med måtta! Det vackraste resultatet får du när du följer brynens naturliga form!

NYX Eye Brow Marker

Denna penna fungerar perfekt för dig med glesa, övernoppade bryn. Med filtspetsen fyller du i brynen och skapar en naturlig look. Brynen får definition men ser inte sminkade ut!

Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo

Detta brynduo passar för den sanna perfektionisten! Duot innehåller två olika nyanser som smälter ihop med varandra och ger dig den perfekta naturliga nyansen! Använd med fördel tillsammans med Anastasia Beverly Hills Duo Brush Nr 14 som ger dig perfekt definition.

Maybelline Eye Studio Brow Drama

Denna gel fungerar som en mascara för ögonbryn och ger dig fylliga, dramatiska bryn. Passar perfekt för dig som drömmer om lagom buskiga bryn á la Cara Delevingne!

NYX Eyebrow Gel

En innovativ bryngel som ger ett vattenfast resultat! Perfekt i höstens regn och rusk!

Shop the article

Anastasia Beverly Hills Brow Powder Ash Brown Y
Anastasia Beverly Hills Brow Powder Ash Brown

265 kr 270 kr Rek.pris 

17
Maybelline Eye Studio Brow Drama
Dark Brown Transparent
Y
Maybelline Eye Studio Brow Drama

74 kr 99 kr Rek.pris 

3

Share