Dessa 5 sheet masks kommer att ändra din syn på din hy

Dessa 5 sheet masks kommer att ändra din syn på din hy

Har du uppdaterat Instagram en söndag har du knappast missat sheet maskernas totala genomslagskraft den senaste tiden. Vi listar de bästa maskerna att implementera i din hudvårdsrutin redan idag.

Mizon Nourishing Mask

För torra hudtyper är fukt och näring det som gör susen. Mizon Nourishing Mask innehåller bland annat avokadoextrakt och hyaluronsyra som återfuktar och reparerar huden på djupet. Passar även på yttorra hudtyper som lätt får finnar, men används då med fördel efter en exfolierande mask eller toner.

Benton Snail Bee High Content Mask

Snigelsekret och bigift i anskitet? Ja, det kan faktiskt göra underverk! Snigelsekret är en vanlig ingrediens i Koreans hudvård, så kallad K Beauty, och används främst för sina antiinflammatoriska och cellstimulerande egenskaper. Bigift ger ökat blodflöde vilket leder till stimulerad kollagen och elastinproduktion. Passar alla som är ute efter en anti aging-effekt.

Aromatica Calendula Soothing Relief

Oavsett om du bränt dig i solen (ajabaja, glöm aldrig SPF:en!) eller har irriterad hud som en följd av till exempel acne är denna sheet mask med ringblomsextrakt en räddare i nöden. Masken passar också perfekt efter andra tuffare hudbehandlingar så som syror eller peel off-masker efetrsom den lugnar och lindrar på en gång.

Blithe Blue Zone Marine Intensive Sea Cucumber Mask

Om du är ute efter en utjämnande och uppljusande mask är det hitåt du ska titta. Denna sheet mask är fullproppad med havets läckerheter så som sjögurka (!) och andra marina extrakt. Används den regelbundet kan den hjälpa till med att förhinda acne och andra microinflammationer i hudens yttre lager.

Peter Thomas Roth 24k Gold Intense Wrinkle Sheet Mask

Creme de la creme när det kommer till sheet masks är denna goding från Peter Thomas Roth som bland annat innehåller djupverkande neuropeptider och tjugofyra-karatigt  guld. Masken skall till skillnad från många andra inte sköljas av efter verkningstiden, utan klappas istället in i huden där den får fortsätta verka.

 

Shop the article

Share