Den mest effektiva, äckliga och virala fotbehandlingen någonsin

Den mest effektiva, äckliga och virala fotbehandlingen någonsin

Har du missat skräckbilderna med fötter som ömsar skinn har du utan tvekan gått miste om en av de största virala trenderna i skönhetsvägar: Baby Foot! Ömsande skinn kanske låter läskigt men när slutresultatet är babylen hud och perfekta, mjuka fötter som du inte behöver gömma i raggsockar och tunga kängor är det lätt värt det! Vi berättar hur du använder denna dunderkur mot torra fötter och preppar dig inför sandalsäsongen!

Hur använder jag Baby Foot?

Baby Foot-behandligen innehåller ett par plastsockor som du sätter på fötterna. Tänk på att rengöra fötterna först och se till att gelén i strumporna ligger tryckt mot huden! Låt strumporna göra sitt under två timmars tid. Varför inte unna dig en härlig sheet mask, en film eller kanske ett glas vin medan du väntar! När två timmar har gått är det dags att tvätta av fötterna med tvål och vatten! Nu är det bara waiting game som gäller! Efter ungefär en vecka kommer de döda hudcellerna att börja peelas bort och huden på foten att förnyas! Efter cirka 3 veckor har du smidiga och silkesmjuka babyfötter som passar i vilken sandal som helst!

Är det säkert?

Bilderna är grova, vi vet, men egentligen är det bara ett bevis på att Baby Foot verkligen fungerar! Det gör inte ont att använda Baby Foot och behandlingen peelar bort bara de döda hudcellerna och är därför säker att använda.  Fötterna kan vara lite mer känsliga efter behandlingen och det är viktigt att tänka på att inte sporta direkt efter behandlingen!

Dejter, fester och annat viktig att tänka på…

Vi har provat och kan garantera att de virala bilderna stämmer! Under ett par veckors tid kommer dina fötter likna en orm som ömsar skinn så det kan vara bra att planera in behandlingen så att inga första dejter, fina fester eller andra viktiga tillfällen sammanträffar under ömsningstiden! Med tanke på resultatet är ett par veckors uppoffring dock lätt värt och vi har inte ens börjat tala om hur tillfredställande det kan vara att dra av de döda hudlagren…

Shop the article

Share