De fyra bästa luggfixarna

De fyra bästa luggfixarna

Jag vet inte hur många gånger jag har tänkt "hmm, det kanske vore fint med lugg?" för att sedan ångra mig tre dagar efter och sen leva med sviterna i flera månader. Lugg ÄR superfint, men kan också vara lite besvärligt när den är i utväxtfasen. Därför har jag utvecklat ett gäng taktiker  som håller den den ur ansiktet samtidigt som man ser trés chic ut. Här är mina fyra favoriter som inte kräver några andra redskap än ett gäng hårnålar:


  1. Klassikern - flätan! Gör helt enkelt bara en vanlig fläta av luggen plus lite av det övriga håret och fäst med en hårnål eller ett snyggare spänne. Lättare än så blir det knappast.

  2. Det här är min favorit för när luggen är för kort för att få in i en fläta ordentligt: twisten. Börja med två sektioner och tvinna dem om varandra bak mot nacken. För varje varv plockar du upp en liten sektion hår närmast ansiktet som får följa med en av de ursprungliga sektionerna. Fortsätt till öronhöjd innan du fäster med en hårnål.

  3. Även utbakade flätor funkar på kortare luggar, så länge det går att göra de första flättaget med dem. Sedan plockar du bara in hår från båda sidor allt eftersom du jobbar dig bakåt. Fäst med en hårnål, eller fläta hela vägen ned bakom örat och fäst flätan med en liten snodd.

  4. Pompadouren fixar du enkelt genom att dra luggen bakåt och tupéra så att du får lite höjd, för att sedan borsta det översta håret slätt. Dra ihop och "puffa upp" framåt innan du fäster med en hårnål.

Shop the article

Anastasia Beverly Hills Angled Cut Brush Small 15

Share