De 3 hetaste kändisfrisyrerna just nu

De 3 hetaste kändisfrisyrerna just nu

Även om man helt klart stöter på ett och annat lavendelfärgat hår fortfarande har de senaste säsongernas galnare frisyrtrender fått stå tillbaka för lite mer nedtonade och lättburna alternativ.  Vi har spanat in vilka kändisar som har de hetaste barren just nu, och berättar hur du kan sno deras stil.

Boy Cut 

De senaste åren har de korta frisyrerna dominerats av de kortare pixie-cutsen, vilket är få förunnat att passa i. 2017 är det istället de betydligt mer förlåtande korta frisyrerna där man behåller en del av längden upptill som är allra hetast. Den bibehållna längden ger oändligt med variation när det kommer till stylingen och allt från skarpa rockiga looks till mjuka vågor funkar. För att få extra stadga och höjd kan du gnugga in L'anza Healing Style Molding Paste genom hela håret och sedan styla det med fingrarna för en avslappnad look.

Choppy Lob 

Lob:en, eller den långa bob:en har hållit sin trendstatus, men uppdaterats till en mer flikig och uppklippt variant. För att få till den rätta steg just upp ur sängen-känslan kan du spraya hela håret med Bangerhead Professional On the Beach och sedan torka det med en diffuser, eller låta det självtorka. Du kan också föna hela håret slätt och sätta upp det i en medelhög tofs, där du låter de främre etapperna hänga löst och rama in ansiktet. 

Hair Contouring 

Långt, välvårdat hår är visserligen aldrig riktigt ute, men extra trendkänsligt blir det om du ber din frisör att contoura håret med slingor för att ge extra fokus åt ansiktet. Färgskiftningarna kommer bäst till sin rätt i vågiga eller lockiga frisyrer så testa till exempel att applicera en volymgivande produkt så som Redken Rootful  06 i fuktigt hår, innan du blåser det torrt med huvudet framåtlutat. Locka sedan hela håret i sektioner och avsluta med att noggrant borsta igenom det för en old Hollywood-look.

Shop the article

Bangerhead Professional On The Beach!
Bangerhead Professional On The Beach!

119 kr 149 kr

3
Redken Rootful 06
Redken Rootful 06

169 kr 250 kr

0

Share