Daniel Paris

Daniel Paris

Daniel Paris blev namnet på allas läppar då han för några år sedan charmade oss i programmet “Ung och bortskämd”. Sedan dess har mycket hänt och idag är glädjespridaren Daniel en välkänd Stockholmsprofil. Han har koll på det senaste inom skönhet och vet vilka produkter som är värda att testa. Spana in Daniels favoriter nedan!

Läs bloggen här!

Recipe For Men Antiperspirant Deodorant

En bra deo är som en bästa vän, den sviker dig aldrig. Denna är bäst i test i min bok!

Clarins Beauty Flash Balm

Denna kan användas som en primer eller bara över dagkrämen, jämnar ut hudtonen och ger jättemycket lyster. Jag gillar inte att se "sminkad" ut om jag inte ska filma eller göra en stor plåtning då smink är ett nödvändigt ont, utan jag fuskar gärna till det med lite "hjälp på traven"-produkter som jag kallar det. Beauty flash balm från Clarins är en sådan, riktigt grym!

Glamglow Supermud clearing treatment

Ingenting ger mig så mycket lyster som den här masken. Riktig vulkanlera gör att orenheter "sugs" ut ur huden och man kan se det dessutom. Behandligen går snabbt och huden känns fräsch i flera dagar. Grymt!

Dermalogica Age Smart Age Reversal Eye Complex

Mitt ögonområde försöker jag alltid ge lite extra omsorg till eftersom att huden där är mycket tunnare och skörare än i övriga ansiktet. Denna kräm är superdryg men gör så himla stor skillnad.

Dolce and Gabbana Light Blue Vulcano Pour Homme EdT SP

En riktig klassiker i doftgarderoben som jag använt till och från sen jag var tonåring typ. På senare tid har jag insett hur länge sen det faktiskt var men jag älskar verkligen denna doft. Fräsch, krispig och god. Grym!

Shop the article

Share