Dags för nystart: detox för huden

Ge huden en detox efter högtiderna! Vi vet exakt har du trollar fram glow och suddar bort alla trötthetstecken!

Ta hjälp av syror

Visst känns det som att hela beauty-världen snackar om syror! Det är inte så konstigt med tanke på hur underbara resultat syraprodukter kan ge. Känner du dig som en novis? Misströsta ej! Du kan få fantastiska resultat redan med ett par välutvalda ingredienser.


För mer glow rekommenderar vi glykolsyra – en aha-syra som har minst molekyler och kan tränga ner djupast i huden. Den löser upp döda hudceller så huden blir jämn och full med lyster.

Är du ute efter renande, exfolierande egenskaper? Välj en produkt med salicylsyra! Salicylsyra är en oljelöslig syra som renar huden effektivt. Den funkar perfekt på fet och kombinerad hud då den löser upp både döda hudceller och talg. 

Detox-favorit nummer 1

Just nu längtar vi efter mer glow! Mask 15 från Dermaceutic är en peelande mask som ger en ren, klar hud. Med en kombination av både glykolsyra som cellstimulerar och tar bort döda hudceller och salicylsyra som renar porerna och bentonitlera som jobbar talgabsorberande är detta en effektiv produkt för att detoxa huden och ge den nytt liv. Den perfekta produkten att kicka igång det nya året med!

Shop the article

Dermaceutic Mask 15 (50ml)
Dermaceutic Mask 15 (50ml)

556 kr 695 kr Rek.pris 

1

Share