Dags för hemmaspa: Netflix and masking

Dags för hemmaspa: Netflix and masking

Vad passar bättre i hösten än att krypa upp i soffan och spana in det bästa Netflix har att erbjuda? Förena nytta med nöje och skäm bort din hud på samma gång med dessa specialanpassade masker.

RuPaul’s Drag Race + Peter Thomas Roth 24k Gold Mask

Vad passar bättre en mörk höstkväll än att låta sig omslutas av RuPauls glittriga värld? Med åtta hela säsonger på Netflix kommer du garanterat att plocka upp både ett och annat beautytrix. Förhöj glamourkänslan med en ansiktsmask i äkta guld, häll upp ett glas champagne och låt showen börja.

Stranger + Benton Snail Bee High Content Mask

Koreanska tv-serien Stranger har blivit en hit både i hemlandet och runt om i värden och passar perfekt för den som är ute efter fart och spänning. Du matchar den givetvis bäst med en annan koreansk succé – nämligen sheet masken Benton Snail Bee High Content som ger huden maximalt med näring och återfuktning.

Sharknado + Blackhead Killer Peel Of Mask

Om du inte tycker att en tornado av hajar (!) är läskigt nog kan du höja skrämselfaktorn med Blackhead Killer Peel of Mask som stelnar och dras bort från huden tillsammans med döda hudceller och orenheter.

Forrest Gump + Clinique Moisture Surge Overnight Mask

En klassiker som Forrest Gump är aldrig fel att krypa ihop i soffan framför. Poppa en stor skål popcorn och applicera rikligt med Clinique Moisture Surge Overnight Mask för extra mysfaktor. Och du, om du somnar gör det inget, masken behöver inte tvättas av utan får verka hela natten lång för att ge dig sammetslen hud när du vaknar.

The Hangover + Rodial Extreme Hangover Mask

Om kvällen innan varit hård kan det vara skönt att få slappna av med denna rulle där huvudpersonerna garanterat varit snäppet värre än dig, oavsett vad du hittat på. Para ihop den med Rodial Extreme Hangover Mask för att sudda ut det sista av tröttheten och du kommer att känna dig som ny igen.

Shop the article

Benton Snail Bee High Content Mask (10pcs) Y
Benton Snail Bee High Content Mask (10pcs)

360 kr 400 kr Rek.pris 

3
Clinique Moisture Surge Overnight Mask (100ml)
Clinique Moisture Surge Overnight Mask (100ml)

316 kr 395 kr 395 kr Rek.pris 

11

Share