Contouring på olika sätt

Contouring på olika sätt

Contouring har snabbt gått från att vara nytt och trendigt till att bli en vardagsrutin lika självklar som mascaraapplicering för många. Och inte konstigt det, gjort på rätt sätt kan contouring skulptera fram din ultimata ansiktsform och accentuera din naturliga skönhet. Grundidén går ut på att använda mörkare färger för att skapa djup, och ljusare för att lyfta fram och highlighta partier för att skapa kontraster.

Everyday ease

För den allra enklaste vardagsvarianten kan det räcka med en mörkare produkt för att sculpta fram en snygg form på kindbenen – allra enklast är att använda ett stift speciellt utformat för uppgiften. Clinique Chubby Stick Sculpting Contour sveps enkelt på och kan suddas till perfektion med fingrarna, perfekt för trötta tisdagsmorgnar med andra ord!

For the busy girl

Om du är on the go kan det vara väl värt att satsa på en dubbelprodukt som får plats i handväskan. NYX Cheek Contour Duo Palette har en ljus och en mörk färg i sex olika nyanser som appliceras med borste, och för 99 pix är det en riktig budgetälskling. Om du hellre jobbar med krämiga produkter kan det vara värt att spana in Maybellines Master Contour V-Shape Duo Stick som även den har en ljus och en mörk färg, men kommer i praktiskt stiftform som passar on the go.

Contouring master class

För den som bemästrar contourandet fullt ut och vill ha en proffsprodukt med olika nyanser att jobba med är det en ordenrlig palett som gäller. Anastasia Beverly Hills Contour kit har närmast uppnått kultstatus under de senaste åren, och vi förstår varför. Samlat i en snygg, sleek förpackning får du 6 perfekta nyanser i både matt och skimrigt att skulptera fram optimal definition med.  För sminktjejen on a budget är NYX Highlight and Contour Palette ett riktigt kap, för 249 pix får du då åtta ljuvliga förger att leka med.

Happy Contouring! Och glöm inte att tagga #bangerhead om du lägger upp dina skulpterade selfies på Instagram så att vi får se!

 

Shop the article

NYX Professional Makeup Highlight And Contour Pro Palette Y
Anastasia Beverly Hills Contour Kit
Light To Medium
Y
Anastasia Beverly Hills Contour Kit

545 kr 645 kr Rek.pris 

17

Share