Annica Englund

Annica Englund

Storbloggaren och mångsysslaren Annica Englund från Östersund har ett fartfullt liv. Utöver att ha gått en makeupartist-utbildning och jobbat på skönhetssalongen Parelle har hon även medverkat i Big Brother och var värdinna för årets Finest awards galan. Vi frågade snällt och nu har hon bestämt sig för att öppna upp sin neccessär och låta oss ta del av hennes personliga favoriter.

Läs Bloggen här!

Decleor Aroma Comfort Systeme Corps - Gradual Glow

Denna BUSprodukt doftar helt fantastiskt. Jag kan liksom inte få nog av denna mjuka, behagliga doft och den håller sig länge. Denna produkt ger gradvis med färg vilket betyder att den är mest optimal om du vill kunna bada och ändå behålla färgen bra. Ju mer du smörjer in huden med denna, desto mer färg får du. Denna ger ett mer gyllene resultat så du får en otroligt snygg glow och huden ser väldigt slät och fin ut.

Hawaiian Tropic Cooling Aloe Gel

Som den här produkten har räddat mig när jag vart dålig med solskyddet och bränt mig. Denna produkt är berikat med Aloe Vera och Vitamin E som lindrar vid solsveda. Förutom 98% Aloe Vera så innehåller den även kamomillextrakt som verkar lugnande på irriterad hud. After Sun förhindrar huden att fjällning samtidigt som den behåller den solkyssta färgen.

Dermalogica Ultra Sensitive Tint SPF30

Detta steg är nog det enda som folk tänker på eftersom det ger skydd och visst är det bra men jag själv föredrar att gå några steg längre för den optimala solningen. Detta är ett krämig solskydd som mjukgör och ger även huden lite färg, som färgad dagcreme. Den har ett solskydd på 30 som ska vara det dagliga skyddet i ansiktet en svensk sommar. Denna produkt innehåller en UV Smart Booster som ger antioxidativt skydd vid UV-ljusexponering. Den stärker hudens motståndskraft, dämpar rodnad och lugnar huden.

bareMinerals Faux Tan Sunless Body Tanner

Faun Tan från bareMinerals ger en omedelbar färg, perfekt när man ska iväg på ett event och känner sig lite blek. Den ger en fin djup mörkbrun färg och doftar mandelkubb. Eftersom det ger omedelbar färg är det lätt att se vart man missat och på så sätt får man den väldigt jämnt och färgen håller från 5-7 dagar.

Shop the article

Share