Allt du behöver veta om Cover FX

Allt du behöver veta om Cover FX

Det kanadensiska makeupmärket Cover FX har tagit beautyvärlden med storm med hjälp av ett stort färgsortiment och fokus på basprodukter som ger flawless hud. Vi listar stjärnprodukterna du inte kan vara utan!

Custom Enhancer Drops 

Highlighters har de senaste åren gått från att vara överkurs till att vara en stapelvara i varje sminkintresserads badrumsskåp. Custom Enhancer Drops kan varieras, genom att appliceras ensam, före foundation eller mixad med din favoritbas – allt beroende på vilken nivå av lyster du önskar.

Custom Cover Drops

Med Custom Cover Drops kan du förvandla vilken crème, olja eller serum som helst till en foundation, eller öka täckningen på den du redan har. Det är nämligen något så unikt som pigmentdroppar som enkelt kan blandas med andra produkter för att ge dig precis den täckningsgrad du själv önskar. Eftersom dropparna är högkoncentrerade slipper du också problemet med att formula eller tjocklek på produkten du blandar med påverkas.

Illuminating Setting Spray

En settingspray är ett måste för att hålla makeupen på plats hela dagen och kvällen, men om du inte är sugen på ett matt resultat nu till sommaren är Illuminating Setting Spray ett perfekt alternativt. Den svagt skimrande sprayen är mycket finfördelad och ger därför ett glowigt intryck samtidigt som den hindrar sminket från att glida iväg.

Shop the article

Cover Fx Custom Cover Drops
Fler varianter
Cover FX Custom Cover Drops

475 kr

Cover Fx Custom Enhancer Drops
Fler varianter
Cover FX Custom Enhancer Drops

455 kr

Share