All time classics: produkterna du inte kan leva utan!

All time classics: produkterna du inte kan leva utan!

Nya och spännande produkter kommer och går men vissa produkter bara har det där lilla extra som har vunnit en permanent plats i sminkväskorna världen över. Kolla in vilka produkter du helt enkelt inte vill leva utan!

NUXE Huile Prodigieuse

Denna torrolja är en av de mest ikonsika produkterna från det kända franska hudvårdsvarumärket Nuxe och vårdar både kroppen och håret!


Eve Lom Brightening Cream

Denna revitaliserande ansiktskräm innehåller växtextrakter som motverkar pigmenteringar och ger lyster och en jämnare hudton. Denna produkt passar perfekt gör dig som vill ha ett omedelbart lyft!

Elizabeth Arden Eight Hour Cream

En av de mest ikoniska hudvårdsprodukterna. Eight Hour Cream lanserades redan 1930 och än idag säljs det två stycken av dessa superkrämer varje minut! Kan användas på alla kroppsdelar och är den perfekta återfuktaren under en flygresa för både händer och läppar!

BioEffect EGFSerum

Detta serum har röstats till den bästa banbrytande hudvårdsprodukten av tyska Vouge och är definitivt något alla beauty lovers borde ha i sin necessär. Den stimulerar förnyelsen av hudceller, förbättrar hudens förmåga att bilda elastin och kollagen och trollar bort fina linjer!

Shop the article

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant (50ml) Y
NUXE Huile Prodigieuse
100ml 50ml
Y
NUXE Huile Prodigieuse

fr. 184 kr fr. 245 kr Rek.pris 

11

Share