8 alla hjärtans dag-presenter som hon kommer att älska

8 alla hjärtans dag-presenter som hon kommer att älska

Choklad och rosor i all ära, men om du vill att din present skall bestå även efter att den fjortonde februari skall bestå är beautygåvor vägen att gå. Vi tipsar om gåvorna som får din valentines hjärta att smälta.

Giorgio Armani Sí for Women

En doft är en romantisk gåva som påminner om dig, varje gång bäraren använder den. Satsa på en klassiker med rena, stilfulla toner så som Sí från Giorgio Armani, och vi lovar att ditt alla hjärtans dag-paket blir en hit!

Damselfly-doftljus

Delar du och din kärlek en rå humor med glimten i ögat? Varför inte slå till på Damselflys doftljus som får henne att fnissa varje gång hon tänder det. Den lyxiga doften av svartvinbär, hyacint och fikon får hon dessutom på köpet.

Spabox från Rituals

Unna din älskling en härlig spaupplevelse hemma med produkter från Rituals som gör tankarna till körsbärsblommorna i Tokyo.

Lancome Jelly Flower Tint

Läppglans kan man aldrig få för många av, speciellt inte om de är sockersöta och innehåller små romantiska rosenblad. Detta från Lancôme är lika snyggt på läpparna som i handväskan.

Molton Brown Rhubarb and Rose Gift set

Ge bort lite lyxig beauty för händerna som doftar som en dröm. Med på köpet får din älskling dessutom en handväskanpassad handkräm för att hålla tassarna mjuka hela dagen.

Elizabeth Arden Beautiful Color Lipstick

Ett riktigt statementrött läppstift bör varje beautyälskare ha i sin arsenal. Elizabeth Ardens Beautiful Color Lipstick i färgen Power Red är just det, och den art deco-inspirerade hylsan andas sval elegans vilket gör den till en perfekt gåva.

Pixi Mesmerizing Mineral Palette – Sunset Mattes

Pixi har samlat sex romantiska skuggor i solnedgångens färger i en palett som skulle göra varje sminkälskare lycklig. Komplettera med proffsiga sminkpenslar eller ge som den är för att få din Valentine att tindra med ögonen när hon öppnar paketet.

REN Moroccan Rose Otto Bath Oil

En rosendoftande badolja som ger avslappning och mjuk hud är en perfekt present på årets mest romantiska dag. Och har du tur tappar hon upp ett bad som är stort nog för er båda ;)

 

Shop the article

Giorgio Armani Si EdP
30ml 50ml 100ml
Y
Giorgio Armani Si EdP

fr. 485 kr fr. 635 kr fr. 625 kr Rek.pris 

5
Elizabeth Arden Beautiful Color Lipstick
Power Red Red Door Red Red To Wear Neoclassic Coral Pretty Pink Pink Punch Breathless Fig
Y
Elizabeth Arden Beautiful Color Lipstick

fr. 155 kr fr. 300 kr fr. 300 kr Rek.pris 

1
REN Moroccan Rose Otto Bath Oil (110ml)
REN Moroccan Rose Otto Bath Oil (110ml)

395 kr 395 kr Rek.pris 

0
Lancome Jelly Flower Tint
Lancome Jelly Flower Tint

224 kr 280 kr Rek.pris 

0

Share