5 vattenfasta måsten till sommaren

5 vattenfasta måsten till sommaren

Oavsett om din sommar kommer att bestå av lata dagar på stranden eller shoppingpuls i en storstad är det inte läge för mascara som rinner eller concealer som är på glid. Satsa på vattenfasta produkter för att försäkra dig om att sminket håller hela dagen (och natten!) – vi har valt ut de bästa produkterna som klarar sig genom bad, svett och glädjetårar.

Mascara

Självklart ska du inte nöja dig med en mesig mascara bara för att den ska vara vattenfast! Lancômes Hypnose Instant Volume Waterproof ger ordentligt med volym och täcker varje frans för en snygg solfjädereffekt – samtidigt som den sitter som berget även om du skulle bli sugen på ett dopp.

Eyeliner

De flesta vattenfasta eyeliners klarar någon ynka droppe men om det vankas spinningpass eller vattenlekar är Estée Lauders Double-Wear Infinite Waterproof Eyeliner Kohl din bästa vän. Den klassiska mjuka kohlpennan är enkel att använda och sitter sedan där den ska tills du plockar fram make up-removern.

Ögonbryn

Visst finns det ögonbrynsprodukter som sitter kvar även om du skulle råka hamna i ett skyfall, men det bästa sättet att parera väta är att färga brynen. Refectocil finns i flera färger så att du kan hitta en nyans som passar dig. Färgen håller i upp till 6 veckor så du klarar dig hela semestern.

Läppar

För läppfärg som sitter som berget – slå till på en vattenfast läppenna, så som Isadora Sculpting Lip Liner, och applicera över hela läppen. Vill du ha en glansigare look kan du applicera ett gloss över, eller så håller du dig till en trendig, matt finish.

Ögon 

Satsa på en crèmeskugga som fäster ordentligt om du vill ha lite färg på ögonlocken under varma dagar. RMS Beautys Eye Polish ger en vacker ljusreflekterande finish som passar perfekt till beachen. 

Shop the article

Estee Lauder Double Wear Infinite Waterproof Eyeliner
Kohl Noir Espresso Graphite Indigo
Estee Lauder Double Wear Infinite Waterproof Eyeliner

240 kr

0
RMS Beauty Eye Polish
Seduce Solar Magnetic Lunar Karma Inspire Imagine Myth Lucky Aura Utopia
RMS Beauty Eye Polish

290 kr

1
EKO

Share