5 stegsguide till jämnare hudton

5 stegsguide till jämnare hudton

Solskador, akne och mycket annat kan leda till att hudtonen blir mindre jämn och kräver mer make up för att få en flawlees look. Men ingen fara - med vår femstegs-guide kan du hjälpa huden på traven för att nå en jämn hudton snabbare.

Förebygg

Det bästa sättet att få felfri hud är såklart att undvika att orsaka skador från första början. Vid sidan om rökning är solen den största boven när det kommer till hudskador. Använd en hög solskyddsfaktor för att skydda dig, med Filorga Uv Bronze Mist SPF 50 får du en hög SPF som går att använda både under och ovanpå sminket så att du lätt kan bättre på skyddet under dagen.

Peela

Om skadan redan är skedd kan peeling hjälpa dig på traven för att förbättra hudens textur och utseende.  Dermalogica Daily Microfoliant är tillräckligt skonsam att användas dagligen för att motverka ojämn pigmentering.

Behandla

Om du har tydliga pigmenteringar kan du behandla dem med laser/IPL på salong, eller behandla hemma med till exempel Filorga Pigment Perfect Dark Spot Corrector Serum morgon och kväll. Serumet ljusar upp befintliga pigmentförändringar och motverkar samtidigt att nya uppstår.

Återfukta

En väl återfuktad hud upplevs ofta som jämnare eftersom torrhet kan leda till fina linjer och fnas i ansiktet. Välj en återfuktning som passar din hudtyp -  Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+ passar perfekt för torr och känslig hud som är i extra behov av återfuktning.

Hjälp på traven

Jämnare hudton kommer inte över en natt, och till dess att din rutin har gett resultat kan en lätt färgad dagcrème göra susen. bareMinerals Complexion Resque Tinted Hydrating Gel Cream ger förutom lätt utjämning även extra fukt under dagen.

Shop the article

Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+ Dry/Comb
50ml 125ml
Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+ Dry/Comb

fr. 245 kr fr. 245 kr fr. 225 kr Rek.pris 

9
Dermalogica Daily Microfoliant (75g)
Dermalogica Daily Microfoliant (75g)

508 kr 635 kr Rek.pris 

49
bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream
bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream

fr. 222 kr fr. 445 kr Rek.pris 

15
Filorga UV Bronze Mist SPF50+ (50ml)
Filorga UV Bronze Mist SPF50+ (50ml)

395 kr 395 kr Rek.pris 

1

Share