5 skönhetsprodukter som sänker stressnivån

5 skönhetsprodukter som sänker stressnivån

Stress är en del av mångas vardag som i förlängningen kan ta ut sin rätt även på huden som kan bli torr och glåmig. Varför inte kombinera beuatyintresse med en stunds avkoppling för att råda bot på problemet?

Maria Åkerberg Aroma Bath Relaxing

Ett lugnande aromabad ger direkt avkoppling och harmoni, och funkar utmärkt som ett budgetalternativ till spabesök. Denna badolja är proppfylld med eteriska oljor som hjälper till att få musklerna att slappna av samtidigt som du varvar ner. Dessutom är den 100% ekologisk och vegansk, så du kan låta samvetet vila samtidigt.

Decléor Aromessence Rose D’Orient Soothing Night Balm

Passa på att lägga till en nedvarvande rutin innan sängdags för att få maximal avslappning under natten. Decléors nattbalsam är initialt fasta, men värms mellan fingrarna för att få serumkonsistens och arbetas därefter in i ansiktet med cirkulerande rörelser. Passa på att trycka lite extra på punkterna runt tinningarna och käkarna för att få en avslappnande ansiktsmassage som bonus.

Babor Ampoule Concentrates Stop Stress Fluid

Stressad hud reagerar ofta genom att bli mer känslig och lättretad än vanligt och kan behöva hjälp för att återgå till sitt normaltillstånd. Denna kur är utformad för att lugna huden och minska rodnad som kan uppkomma till följd av hudirritation. Använd som en kur på sju dagar eller bryt en ampull när behov uppstår och du vill ge din hud en lugn stund.

Estée Lauder Stress Relief Eye Mask

Flygresor, sena nätter och stress är några av de orsaker som kan ge påsar och mörka ringar under ögonen. Denna ögonmask kommer individuellt paketerade och kan tas med i väskan för att ge en skön avslappnad stund som piggar upp huden under ögonen var du än befinner dig.

Molton Brow Stress Relieving Hydrosoak

Unna dig ett avslappnande soak som lugnar och vårdar huden med dödahavsalger.  Passar perfekt för reaktiv hud som visar tecken på stress så som eksem eller akne, eller för dig som tränar hårt och söker extra muskelavslappning efter ett tufft pass.

Shop the article

Estée Lauder Stress Relief Eye Mask (11ml)
Estée Lauder Stress Relief Eye Mask (11ml)

368 kr 460 kr 460 kr Rek.pris 

0
Maria Åkerberg Aroma Bath Relaxing
250ml 30ml
Y
Maria Åkerberg Aroma Bath Relaxing

fr. 39 kr Rek.pris 

0

Share